Umidificator /z cu ultrasunete, lumina ambientala, 1 l, reîncărcabil + mini cititor carduri, usb card reader

Umidificator /z cu ultrasunete, lumina ambientala, 1 l, reîncărcabil + mini cititor carduri, usb card reader

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • InnovaGoods oferă cele mai noi articole pentru casa ta, cum ar fi umidificatorul cu ultrasunete reîncărcabil Vaupure InnovaGoods Home Deco!
  • Descoperiți o gamă largă de produse de înaltă calitate care se remarcă prin funcționalitate, eficiență și design inovator: iluminat, depozitare, decorare, aer condiționat, grădină, animale de companie, curățenie etc.
  • Un umidificator cu ultrasunete reîncărcabil cu abur rece, care reglează nivelul de umiditate din atmosferă, susține respirația corectă, îmbunătățește calitatea somnului și hidratarea pielii.
  • Fiind ultrasunete, este mult mai silențios si datorita faptului ca nu funcționează cu aer cald, este mai sigur de utilizat.
  • Designul său portabil fără fir îl face ușor de utilizat și amplasat oriunde.
  • Se oprește automat după ce a fost pornit timp de 9 ore sau când nu are suficientă apă. De asemenea, poate fi umplut prin deschiderea din rezervor sau din partea de sus, ceea ce îl face mult mai convenabil.
  • Ideal pentru dormitoare, birouri, camere de zi etc.
  • A se utiliza doar cu apa distilata pentru evitarea depunerilor de calcar.
  • Material: ABS, PP , SiliconDesign original și portabilTip: Electric, Reîncărcabil, Fără firUltrasonic: SilențiosAbur receÎncărcare USB: include cablu USB la micro USBLumina calma de noapteCapacitate: 1 L2 moduri de a umplePulverizare: 30-50 ml / hIndicator LED de încărcareAproximativ. interval: 8 hInclude piese de schimb: 4 filtre din bumbac (Ø 0,6 x 15 cm)Ușor de curățat și întreținut: se recomandă utilizarea apei distilateOprire automată: 9 hBaterie: 3,7 V / 3000 mAhDC 5 V / 2 APutere: 2 WAproximativ. dimensiuni: 11 x 16,5 x 11 cm Cititor Carduri, USB Card Reader, tip breloc are o dimensiune minimalista de doar 2,5 cm ce vine cu o carcasa pentru a ramane protejat in special atunci cand este folosit ca breloc de chei.
  • Acest cititor de carduri va ofera portabilitate fiind foarte practic atunci cand vreti sa descarcati continut digital in/din cardul de memorie al telefonului. suporta carduri de tip: microSDHC / microSD / TF;Indicator LED pentru conectare.
178.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

InovatorIluminat depozitare decorare aer conditionat gradina animale de companie curatenie etc
MaterialAbs
Silicondesign original si portabiltipElectric
Fara firultrasonicSilentiosabur receincarcare
UsbInclude cablu
Usblumina calma de noaptecapacitate1
L2 moduri de a umplepulverizare3050 ml hindicator
Led de incarcareaproximativ. interval8 hinclude piese de schimb4 filtre din bumbac ( 06 x 15 cm)usor de curatat si intretinutse recomanda utilizarea apei distilateoprire automata9 hbaterie37
Aputere2
Waproximativ. dimensiuni11 x 165 x 11 cm
Acest cititor de carduri va ofera portabilitate fiind foarte practic atunci cand vreti sa descarcati continut digital in/din cardul de memorie al telefonului. - suporta carduri de tipMicrosdhc microsd

Reduceri ingrijire personala

Branduri ingrijire personala

Umidificator /z cu ultrasunete, lumina ambientala, 1 l, reîncărcabil + mini cititor carduri, usb card reader

Umidificator /z cu ultrasunete, lumina ambientala, 1 l, reîncărcabil + mini cititor carduri, usb card reader

178.00 Lei

Cautari frecvente