Uscator de par Remington hydraluxe pro ec9001, 2300 w, motor digital, senzor hydracare (alb)
Remington

Uscator de par Remington hydraluxe pro ec9001, 2300 w, motor digital, senzor hydracare (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Uscatorul de par Hydraluxe Pro are un motor digital puternic si un senzor Hydracare care iti permit sa obtii rezultate profesionale fara deteriorari cauzate de caldura*. Microparticulele pentru fixarea hidratarii ajuta la pastrarea echilibrului perfect al parului tau, pentru a te ajuta sa-ti creezi coafuri mai netede, mai matasoase si mai stralucitoare** cu fiecare uscare a parului.
  • SENZOR CU TEHNOLOGIE HYDRACARE Uscatorul de par Hydraluxe Pro are un senzor cu tehnologie Hydracare care iti permite sa obtii o uscare minunata, fara deteriorari cauzate de caldura*. Oferindu-ti o uscare mai sanatoasa pentru parul tau, senzorul regleaza continuu temperatura aerului directionat spre par, protejand impotriva caldurii excesive, fara sa compromita rezultatele coafarii tale.
  • MOTOR DIGITAL PUTERNIC Uscatorul de par Hydraluxe Pro iti permite sa te bucuri de rezultatele unei uscari profesionale, fie ca vrei sa obtii un par plin de elasticitate, unul foarte neted sau pur si simplu sa iti usuci rapid parul.
  • Motorul digital puternic ofera un flux de aer precis, cu viteze de pana la 160 km/h, pentru o uscare cu 50%*** mai rapida a parului.
  • MICROPARTICULE PENTRU FIXAREA HIDRATARII Multumita microparticulelor pentru fixarea hidratarii, te poti bucura de rezultate mai netede, mai matasoase si mai stralucitoare**. Microparticulele sunt eliberate in fluxul de aer, formand o bariera care ajuta la pastrarea echilibrului perfect al parului tau.
  • Senzor cu tehnologie Hydracare Motor digital puternic ce ofera o uscare cu 50% mai rapida*** Microparticule pentru fixarea hidratarii Generator de ioni Design ergonomic Ecran LED cu 3 setari de temperatura / 2 viteze Jet de aer foarte rece Concentrator ingust pentru coafare Concentrator lat pentru uscare Difuzor Sistem de blocare a accesoriilor prin apasare Grila posterioara detasabila si usor de curatat Cablu cu lungime de salon 3 metri
630.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Remington

Remington este un brand binecunoscut, cu o gamă diversă de produse, care include produse de îngrijire și îngrijire personală, arme de foc și muniție.

Iată câteva puncte cheie despre marca Remington:

1. Produse de îngrijire personală: Remington este recunoscută pentru producerea unei game largi de produse de îngrijire personală, inclusiv aparate de ras electric, mașini de tuns, aparate de îndreptat părul, fiare de călcat și uscătoare de păr. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu nevoile lor de îngrijire și coafare.

2. Calitate și performanță: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt adesea lăudate pentru calitatea, durabilitatea și performanța lor. Sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente și eficiente de îngrijire.

3. Inovație: Marca încorporează tehnologii avansate în produsele sale. De exemplu, aparatele de ras Remington pot dispune de sisteme avansate de tăiere și lame cu auto-ascuțire, în timp ce instrumentele lor de coafat includ adesea elemente ceramice și de încălzire avansate pentru o distribuție uniformă a căldurii.

4. Prezența globală: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt disponibile în diferite țări și pot fi găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul și punctele de vânzare online.

Este important de menționat că Remington este, de asemenea, binecunoscută pentru afacerea cu arme de foc și muniție, producând arme de foc și muniție atât pentru uz civil, cât și pentru uz militar. Istoria îndelungată a companiei în industria armelor de foc a făcut din ea un nume respectat în acest domeniu.

Reduceri uscatoare de par

Categorii Remington

Uscator de par Remington hydraluxe pro ec9001, 2300 w, motor digital, senzor hydracare (alb)

Uscator de par Remington hydraluxe pro ec9001, 2300 w, motor digital, senzor hydracare (alb)

630.99 Lei

Cautari frecvente