Uscator de rufe Heinner hhpd-v904a++, 9 kg, 15 programe, pompa de caldura (alb)
Heinner

Uscator de rufe Heinner hhpd-v904a++, 9 kg, 15 programe, pompa de caldura (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tehnologie de uscare cu ajutorul pompei de cadura economie maxima a energei si protectia mediului inconjurator Sistem ce functioneaza in doua sensuri, de incalzire si racire a aerului, realizandu-se astfel reducerea poluarii aerului si eficientizarea consumului de energie.
  • Cu ajutorul senzorului de caldura aparatul se opreste automat cand rufele sunt uscate astfel tesaturile sunt protejate iar energia consumata este cu pana la 30% mai mica decat in cazul aparatelor clasa A si cu pana la 44% fata de aparatele din clasa B.
  • Clasa Energetica A++ Garanteaza o economie substantiala de timp si de energie, de pana la 40%, fata de aparatele din clasa B.
  • Astfel economisesti timp si energie electrica cu fiecare uscare.
  • Capacitate de incarcare 9kg Ofera flexibilitate crescuta.
  • Ideala pentru toata familia si obiecte mari.
  • Senzor de umiditate Aparatul se opreste automat cand rufele sunt uscate, astfel hainele sunt in deplina siguranta si eficienta aparatului este crescuta.
  • Actiune delicata pentru mai putine cute O solutie eficienta si delicata pentru uscarea hainelor, uscatorul HEINNER este prevazut cu un tambur special “Pearl Drum”, care nu permite incurcarea hainelor si previne sifonarea acestora.
  • Structura unica a tamburului, special creata pentru o uscare delicata si uniforma, dar si forma speciala a paletelor, garanteaza haine mai moi si cu mai putine cute, dupa fiecare uscare.
  • Start intarziat Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 1-23 de ore.
1,849.99 LeiPret vechi: 3,178.99 LeiDiscount 42%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

EcranVei sti mereu cat timp dureaza programul de uscare ales cat timp mai are si in ce stadiu de uscare se afla programul

Despre Heinner

Heinner este un brand românesc specializat în producerea unei varietăți de electrocasnice și produse electronice. Compania oferă o gamă largă de articole, inclusiv aparate de bucătărie, electrocasnice, produse de îngrijire personală, echipamente audio și video și multe altele.

Gama de produse Heinner include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, aparate de cafea, aspiratoare, fiare de călcat, ceainice electrice, prăjitoare de pâine și diverse alte electrocasnice mici și mari. Marca își propune să ofere consumatorilor soluții accesibile și funcționale pentru nevoile de zi cu zi.

Reduceri masini de spalat rufe & uscatoare

Categorii Heinner

Uscator de rufe Heinner hhpd-v904a++, 9 kg, 15 programe, pompa de caldura (alb)

Uscator de rufe Heinner hhpd-v904a++, 9 kg, 15 programe, pompa de caldura (alb)

1,849.99 Lei

Cautari frecvente