Volan cu pedale Thrustmaster t248x (pc, xbox)
Thrustmaster

Volan cu pedale Thrustmaster t248x (pc, xbox)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • T248 ofera o selectie de peste 20 de afisaje diferite pe ecranul sau incorporat: reglarea manuala a unei game de setari (selectarea tipului de Force Feedback, unghiul de rotatie al rotii etc.) sau alegerea utilizatorului de informatii de telemetrie (raportul de transmisie). , RPM, cel mai bun timp pe tur al jucatorului etc.). Lista de jocuri compatibile pe PC si consola Xbox este disponibila pe site-ul de asistenta tehnica Thrustmaster si este actualizata in mod regulat.
  • FEEDBACK DE FORTA DINAMICA T248 dispune de 3 tipuri de Force Feedback (presetari incluse), compatibile cu toate jocurile si modificabile din mers direct pe roata: FFB 1: Force Feedback 100% proportional cu forta solicitata de joc.
  • FFB 2: Force Feedback imbunatatit, pentru un control mai bun al derapajului.
  • FFB 3: Feedback de forta imbunatatit, permitand utilizatorilor sa simta in mod clar toate efectele curselor de pe pista (borduri, derapaj in afara pistei etc.). SISTEM DE CONDUCERE HIBRID DE ULTIMA GENERATIE Oferind jucatorilor o putere suplimentara (cu pana la 70% mai mult decat volanul de curse hibrid Thrustmaster precedent, TMX), T248 domina circuitele de curse datorita intensitatii sale.
  • Conducerea remarcabila facuta posibila de acest sistem hibrid evita senzatiile contraintuitive si problemele de frecare intalnite in mod obisnuit la rotile de curse fara o componenta de transmisie prin curea. 25 BUTONE DE ACTIUNE Incluzand 2 codificatoare cu doua pozitii (sus si jos) situate la capetele spitelor centrale ale rotii, T248 dispune de aproape de doua ori mai multe butoane de actiune decat rotile de curse Thrustmaster anterioare (seria TMX). Aceasta gama extinsa de butoane fizice si virtuale permite utilizatorilor sa aiba intotdeauna o multime de optiuni atunci cand vine vorba de alocarea comenzilor de curse, in orice tip de joc.
  • SCHIMBATOARE MAGNETICE Datorita tehnologiei magnetice HEART, paletele de schimbare ale lui T248 permit o schimbare super-rapida a treptelor de viteza, cu o senzatie de activare clara si precisa (timp de raspuns de 30 ms) pentru a evita erorile de conducere.
  • Aceasta tehnologie proprie, bazata pe un sistem de magneti fara contact fara frecare, permite, de asemenea, o durata de viata fara precedent a produsului pe termen lung chiar si cu cele mai intense sesiuni de joc.
  • SET PEDALE MAGNETICE Oferind o precizie cu adevarat exceptionala, de o miime de secunda, setul de pedale magnetice T3PM permite, de asemenea, 4 moduri de presiune pe pedala de frana.
  • Cu o miscare complet lina si evitand pierderea de precizie in timp experimentata de seturile standard de pedale bazate pe potentiometre, T3PM reprezinta un salt inainte urias, atat in ​​ceea ce priveste versatilitatea, cat si capacitatea de raspuns in joc.
1,770.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

IncorporatReglarea manuala a unei game de setari (selectarea tipului de
Feedback (presetari incluse), compatibile cu toate jocurile si modificabile din mers direct pe roata
Ffb 1Force
Ffb 2Force
Ffb 3Feedback de forta imbunatatit permitand utilizatorilor sa simta in mod clar toate efectele curselor de pe pista (borduri derapaj in afara pistei etc)

Categorii Thrustmaster

Branduri cu pedale si fara

Volan cu pedale Thrustmaster t248x (pc, xbox)

Volan cu pedale Thrustmaster t248x (pc, xbox)

1,770.99 Lei

Cautari frecvente