Watch winder dispozitiv intretinere ceasuri automatice 4 + 6 spatii

Watch winder dispozitiv intretinere ceasuri automatice 4 + 6 spatii

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Watch Winder 4 + 6 spatii Dispozitiv pentru intors ceasuri automatice Watch Winder cu finisaje de cea mai buna si fina calitate Adaptor: DC 3V (Inclus) Slot baterii: 2 Baterii R6 (Nu sunt incluse) Dispozitivul dispiune de 4 programe: 1. Rotirea timp de doua minute in sensul acelor de ceasornic, dupa care 6 minute dispozitivul stagneaza iar dupa aceea continua. 2. Rotirea timp de doua minute in sensul contrar acelor de ceasornic, dupa care 6 minute dispozitivul stagneaza iar dupa aceea continua. 3. Rotirea timp de doua minute in sensul acelor de ceasornic, dupa care 6 minute dispozitivul stagneaza iar dupa aceea continua in sens contrar acelor de ceasornic si umreaza 6 minute de pauza. 4. Se realizeaza rotirea 5 minute in sensul acelor de ceasornic dupa aceea 5 minute invers toate acestea timp de 3 ore.
  • Caracteristici: Protejaza colectia de ceasuri 4 spatii pentru intoarcerea ceasurilor si 6 spatii pentru pastrarea in siguranta 2 surse de curent: AC Adaptor (inclus) sau 2 baterii (nu sunt incluse) Finisaje de lux Cadou ideal pentru ziua barbatului, zi de nastere sau de nume Instrucțiuni de operare: Pasul 1: Asezati ceasul pe pernă. Puneti pernita in spatiul din tambur.
  • Pasul 2: Conectați adaptorul și porniți alimentarea.
  • Pasul 3: Selectați programul potrivit pentru ceasul dumneavoastra din selector.
1,759.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AdaptorDc 3v (inclus)
Slot baterii2
Dispozitivul dispiune de 4 programe1
CaracteristiciProtejaza colectia de ceasuri 4 spatii pentru intoarcerea ceasurilor si 6 spatii pentru pastrarea in siguranta 2 surse de curentac
Instructiuni de operarePasul 1asezati ceasul pe perna
Pasul 2Conectati adaptorul si porniti alimentarea
Pasul 3Selectati programul potrivit pentru ceasul dumneavoastra din selector
Watch winder dispozitiv intretinere ceasuri automatice 4 + 6 spatii

Watch winder dispozitiv intretinere ceasuri automatice 4 + 6 spatii

1,759.00 Lei

Cautari frecvente