Microsoft Windows 10 home, 32/64 bit, limba engleza, oem
Microsoft

Microsoft Windows 10 home, 32/64 bit, limba engleza, oem

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Este sistemul de operare Windows pe care îl cunoașteți, dar mai bun Sunteți deja un expert Windows 10 este atât de familiar și ușor de utilizat, încât vă veți simți un expert.
  • Meniul Start revine într-o formă avansată și în plus vă vom aduce aplicațiile dvs. fixate și programele preferate, astfel încât să fie pregătite și să le puteți folosi.
  • Pornește și reia rapid, are o securitate încorporată mai mare pentru a vă proteja și este proiectat pentru a funcționa cu software-ul și hardware-ul pe care le aveți deja. inchAcesta combină forța Windows 8 cu Windows 7.inch Windows Insider Milioane de persoane folosesc deja Windows 10 Programul Windows Insider este o comunitate internațională de fani care îndrăgesc Windows și își doresc să-l îmbunătățească. Persoanele din interior văd sistemul de operare în etapele incipiente și joacă un rol în proiectarea acestuia.
  • Feedback-ul lor a contribuit la cel mai bun Windows de până acum.
  • Webul care lucrează la fel ca dvs.
  • Windows 10 este furnizat împreună cu Microsoft Edge, un navigator nou-nouț construit pentru a vă asigura o experiență pe web mai bună. Scrieți2 sau tastați notițe direct pe paginile de Internet și partajați-le cu alții, citiți online articole fără distrageri și salvați lecturile preferate pentru a le accesa ulterior. Și cu Cortana3 activată, veți obține un acces instant la acțiunile cheie, precum realizarea unei rezervări sau citirea recenziilor, fără să fie necesar să părăsiți pagina curentă. A face mai multe lucruri în același timp ajută la finalizarea mai rapidă a lucrurilor Puteți rula facil până la patru aplicații și puteți vedea deschizându-se toate sarcinile într-o singură vizualizare.
  • Puteți chiar și să creați desktopuri virtuale atunci când aveți nevoie de mai mult spațiu sau doriți să grupați lucrurile în funcție de proiect. inchAcest Windows va depăși cu siguranță celelalte versiune de Windows.inch Windows Insider Windows Store este o locație singulară Vă prezentăm noul Windows Store, o experiență de cumpărături unificată pe fiecare dispozitiv cu Windows 10. Răsfoiți magazinul pe PC-ul, tableta sau telefonul dvs. și achiziționați ușor un conținut digital remarcabil, inclusiv aplicații, jocuri, muzică, filme și show-uri TV.4 Este cel mai personal Windows de până acum Vizualizare dintr-o privire a ceea ce contează cel mai mult Personalizați-vă meniul Start prin fixarea a aproape orice, inclusiv aplicații, persoane și liste de redare, pentru un acces facil la lucrurile pe care le utilizați cel mai des.
  • Nivelurile comunității vă permit să accesați imediat conținutul fără să fie necesară deschiderea aplicației.
  • Xbox urmează să fie lansat pe Windows.
  • Cea mai mare franciză Xbox și cel mai bun Xbox Live sunt acum furnizate împreună cu Windows 10. Începeți să înregistrați jocuri în secunde, concurați împotriva jucătorilor de pe consolă și rulați jocuri de pe consola dvs.
687.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SpusAti facut o treaba minunatainch

Despre Microsoft

Microsoft Corporation este o companie multinațională de tehnologie care este una dintre cele mai mari și mai influente din lume. A fost fondată de Bill Gates și Paul Allen în 1975 și are sediul în Redmond, Washington. Microsoft este cunoscut pentru dezvoltarea, acordarea de licențe și vânzarea unei game largi de produse software, dispozitive de calcul și servicii.

Unele dintre cele mai cunoscute produse Microsoft includ sistemul de operare Windows, suita de software de productivitate Microsoft Office și platforma Azure cloud computing. Compania a jucat un rol semnificativ în revoluția computerelor personale, iar software-ul său este utilizat pe scară largă în afaceri, case și instituții de învățământ la nivel global.

Microsoft și-a diversificat afacerile de-a lungul anilor și este implicată în diverse sectoare, inclusiv cloud computing, jocuri, hardware (cum ar fi linia de dispozitive Surface) și inteligență artificială. Unele dintre celelalte produse și servicii notabile includ consola de jocuri Xbox, platforma de colaborare Microsoft Teams și cadrul de dezvoltare .NET.

Reduceri sisteme operare pc

Categorii Microsoft

Microsoft Windows 10 home, 32/64 bit, limba engleza, oem

Microsoft Windows 10 home, 32/64 bit, limba engleza, oem

687.99 Lei

Cautari frecvente