Micul Meserias Zdrobitor struguri manual campina, capacitate cuva 25 kg, productie 350 kg/h
Micul Meserias

Micul Meserias Zdrobitor struguri manual campina, capacitate cuva 25 kg, productie 350 kg/h

Vezi magazinul Micul-meserias
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului.
  • Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut.
  • Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea). Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
  • Mod de utilizare: •Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela. •Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa. •Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti. •Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase – altele decat ciorchinii strugurilor.
  • Intretinere: •Suportul si manivela vor fi protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic.
  • Beneficii client: •nu afecteaza gustul mustului (vinului); •greutate mica; •usor de manevrat.
  • Avantaje zdrobitorul de struguri •confectionat din tabla vopsita antirugina; •role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv; efortul depus fiind minim.
  • Specificatii tehnice: •Actionare manuala.
229.00 LeiPret vechi: 280.00 LeiDiscount 19%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

UtilizareZdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50l (butoi putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase altele decat ciorchinii strugurilor
IntretinereSuportul si manivela vor fi protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic
Beneficii clientNu afecteaza gustul mustului (vinului)
Specificatii tehniceActionare manuala

Categorii Micul Meserias

Branduri utilaje vinificatie

Micul Meserias Zdrobitor struguri manual campina, capacitate cuva 25 kg, productie 350 kg/h

Micul Meserias Zdrobitor struguri manual campina, capacitate cuva 25 kg, productie 350 kg/h

229.00 Lei

Cautari frecvente