Access point Edimax wap1200, gigabit, dual band, 1200 mbps, 2 antene externe
Edimax

Access point Edimax wap1200, gigabit, dual band, 1200 mbps, 2 antene externe

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Solutie puternica mainstream pentru afaceri moderne WAP1200 este o solutie wireless puternica realizata pentru afacerile moderne compatibile cu ultimele standarde IEEE 802.11ac pentru a atinge vieteze de pana la 1200Mbps.
  • Un design cu montaj pe tavan si o calitate a constructiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasa si un set extins de caracteristici, fac ca acest produs sa fie o solutie ideala dual-band de inalta performanta pentru operatiile solicitante din fiecare zi.
  • Pentru afacerile care necesita securitate, flexibilitate si viteza – seria Edimax Pro are o gama larga de aplicatii potentiale, de la mediile de birou, la scoli, campusuri, hoteluri si spitale.
  • Capacitate de inalta densitate de pana la 100 de clienti simultani, ideal pentru locurile de munca unde angajatii pot folosi propriile device-uri (BYOD), sau pentru alte medii cu un numar mare de clienti si de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranzitia rapida intre mai multe access point-uri.
  • SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS ofera o verificare suplimentara cu o arhitectura scalabila AP pentru managementul central al access point-urilor multiple.
  • Suport Power over Ethernet (PoE) si o interfata de management pe baza de web pentru si optiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS si pentru administratorii de retea.
  • Cand performanta si securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastra, aveti nevoie de produse care sunt realizate special.
  • Seria Edimax Pro este realizata pentru a va ajuta afacerea si pentru a va oferi o conectivitate pe care sa va puteti baza in fiecare zi, cu o siguranta si o eficienta garantate.
  • Design de inalta performanta cu viteza mare 1200Mbps dual-band 11ac Tehnologia wireless de ultima generatie IEEE 802.11ac ofera o viteza Giga Wi-Fi care astazi corespunde cu cerintele moderne ale mediilor de afaceri.
  • Si simultan acoperirea 2,4GHz si 5GHz dual-band inseamna o flexibilitate maxima pentru aplicatiile de productivitate mobile-centrice.
1,249.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PrecumTelefoane inteligente tablete si computere aflate in intreaga organizatiehoteluri birouri scoli si spitale

Reduceri access point

Categorii Edimax

Access point Edimax wap1200, gigabit, dual band, 1200 mbps, 2 antene externe

Access point Edimax wap1200, gigabit, dual band, 1200 mbps, 2 antene externe

1,249.99 Lei

Cautari frecvente