Aplica led smart Hama 176564, 10 cm, ip44, 350 lm, 6w (alb)
Hama

Aplica led smart Hama 176564, 10 cm, ip44, 350 lm, 6w (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Lampa noastră de perete funcționează complet fără gateway (hub): nu aveți nevoie de un aparat suplimentar și economisiți costuri suplimentare, deoarece becul WiFi realizează o legătură directă cu router-ul Pas cu pas către Smart Home: cu ajutorul aplicației Hama Smart Home puteți să vă extindeți și să vă interconectați casa inteligentă cu oricâte produse Hama Smart Home doriți De pe canapea sau din metrou: cu aplicația Hama Smart Home vă comandați de oriunde becul LED WiFi și dispuneți permanent de control asupra iluminatului Fie că este vorba despre Amazon Alexa sau Google Assistant: puteți comanda confortabil diferitele efecte luminoase ale becurilor inteligente cu ajutorul comenzilor vocale Mai multe detalii despre produse Lumină WiFi LED multifuncțională pentru utilizare ca sursă de lumină, iluminare cu efect sau pentru a genera atmosfere specifice de iluminare Lumină LED pentru integrare în propria rețea WiFi prin aplicația gratuită „Hama Smart Home” Funcționează în întregime fără gateway/bridge Control prin aplicație gratuită sau opțional prin controlul vocal „Amazon Alexa” și „Google Assistant” De asemenea, controlabil în mișcare prin intermediul aplicației, păstrându-vă controlul deplin Setări: de ex.
  • Activare / oprire, selectare continuă a temperaturii culorii, care poate fi redusă în mod continuu Temperatura culorii: 2700K alb cald 6500K lumina rece Lumina limpede, albă De asemenea, potrivit pentru utilizarea în aer liber datorită clasei de protecție IP44, ideal pentru balcoane, curte și intrări în curte Continut pachet 1 lampă de perete WiFi 1 ghid rapid de referință Nota pentru consumatori Lumina LED este instalată permanent.
139.99 LeiPret vechi: 229.99 LeiDiscount 40%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

(hub)Nu aveti nevoie de un aparat suplimentar si economisiti costuri suplimentare deoarece becul
HomeCu ajutorul aplicatiei
De pe canapea sau din metrouCu aplicatia
AssistantPuteti comanda confortabil diferitele efecte luminoase ale becurilor inteligente cu ajutorul comenzilor vocale
SetariDe ex
Temperatura culorii2700k alb cald 6500k lumina rece

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri corpuri de iluminat de interior

Categorii Hama

Aplica led smart Hama 176564, 10 cm, ip44, 350 lm, 6w (alb)

Aplica led smart Hama 176564, 10 cm, ip44, 350 lm, 6w (alb)

139.99 Lei

Cautari frecvente