Plafoniera led smart Hama 176546, 27 cm, 18w, 1500lm (alb)
Hama

Plafoniera led smart Hama 176546, 27 cm, 18w, 1500lm (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Mai multe detalii despre produse plafonieră LED WiFi multifuncțională ca și sursă de lumină, iluminat de efect sau pentru crearea unei anumite atmosfere cu ajutorul luminii lampă LED pentru integrarea în propria rețea WiFi prin intermediul aplicației gratuite inchHama Smart Homeinch nu necesită Gateway/Bridge comandare prin intermediul aplicației gratuite sau, opțional, prin intermediul comenzii vocale inchAmazon Alexainch și inchGoogle Assistantinch posibilitate de comandare și de la distanță, atunci când nu vă aflați la domiciliu, prin intermediul aplicației, pentru un control deplin setări: de exemplu, pornire/oprire, luminozitate reglabilă în trepte, selecție a temperaturii de culoare temperatură de culoare: alb cald 2 200 K – lumină naturală 6 500 K lumină albă clară efect de strălucire: ecran cu o multitudine de puncte translucide, care sclipesc asemenea unor mici stele Continut pachet 1 plafonieră WiFi 1 set de instrucțiuni succinte Cerinte de sistem sistem de operare: Android 4.3 și iOS 8.0 sau versiuni superioare Nota pentru consumatori Becul cu LED este integrat.Amazon Alexa: În aplicația Alexa trebuie să fie activată așa-numita caracteristică Alexa inchHama Smart Homeinch.
  • Ulterior, contul de utilizator din cadrul aplicației Hama Smart Home se conectează cu Alexa.
  • Acest lucru permite comandarea aparatelor prin intermediul comenzii vocale (de exemplu, pornire/oprire, luminozitate reglabilă în trepte, schimbarea culorilor).Google Assistant: În aplicația Google Home trebuie să fie activat serviciul inchHama Smart Solutioninch.
  • Ulterior, contul de utilizator din cadrul aplicației Hama Smart Home se conectează cu Google.
  • Acest lucru permite comandarea aparatelor prin intermediul comenzii vocale (de exemplu, pornire/oprire, luminozitate reglabilă în trepte, schimbarea culorilor).
139.99 LeiPret vechi: 199.00 LeiDiscount 30%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SetariDe exemplu pornireoprire luminozitate reglabila in trepte selectie a temperaturii de culoare temperatura de culoarealb cald 2 200
K lumina alba clara efect de stralucireEcran cu o multitudine de puncte translucide care sclipesc asemenea unor mici stele
Cerinte de sistem sistem de operareAndroid 43 si ios 80 sau versiuni superioare
AlexaIn aplicatia
AssistantIn aplicatia

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri corpuri de iluminat de interior

Categorii Hama

Plafoniera led smart Hama 176546, 27 cm, 18w, 1500lm (alb)

Plafoniera led smart Hama 176546, 27 cm, 18w, 1500lm (alb)

139.99 Lei

Cautari frecvente