Blender vertical 3 in 1 Cuisinart csb300be, 5 viteze, autonomie 20 min (negru)
Cuisinart

Blender vertical 3 in 1 Cuisinart csb300be, 5 viteze, autonomie 20 min (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Blenderul de mana 3 in 1 fara fir, marca Cuisinart va ajuta sa creati cu usurinta multe preparate originale, de la supe crema, piureuri pana la deserturi, in doar cateva minute.
  • Pe langa cele 5 viteze, mixerul are de asemenea si o functie Turbo pentru putere suplimentara, ce va ajuta sa preparati sosuri, supe si piureuri rapide.
  • Blenderul vertical este silentios si functioneaza cu o viteza maxima de 12000 rpm/min.
  • Ca accesorii incluse aveti la dispozitie telul din inox cu care puteti prepara foarte usor creme, aluat pentru clatite, bate albusuri si accesoriu pentru prepararea unui piure cremos.
  • Blenderul are o autonomie de 20 de minute si este dotat cu o baterie litiu-ion, ce asigura o durata de utilizare maxima a bateriei.
  • Caracteristicile aparatului: 5 trepte de viteza: max. 12000 rot/min plus buton Turbo; Material carcasa: plastic; Autonomie: 20 minute; Lame blender: otel inoxidabil; Blenderul este detasabil si lavabil in masina de spalat vase; Accesorii: tel din inox, blender cu 2 lame, accesoriu pentru pasare cartofi; Dimensiuni: 5.5 x 47.2 x 5.5 cm; Greutate: 1.46 kg.. Cuisinart este brandul american cunoscut în întreaga lume pentru lansarea procesatorilor de alimente, un lider în electrocasnice și accesorii de bucătărie utilizate de bucătari de top.
  • De la roboți multifuncționali la aparatul de cafea EM-200, de la producătorul de înghețată la mixerele Duo Blender, Cuisinart oferă produse inovatoare, funcționale și de înaltă calitate.
  • Aparatele Cuisinart sunt instrumente de gătit cu manuale de instrucțiuni și rețete care vă permit să obțineți rapid rezultate excelente.
  • Cu peste 40 de ani de experiență, Cuisinart este prestigiosul brand premiat, de asemenea, în domeniul designului, de fapt, a primit numeroase premii și distincții de-a lungul anilor, precum Good Design Awards, Gold Hermes Award și Gold Summit International Adjudecare.
  • Cu garanții de până la 20 de ani, marca este sinonimă cu calitate, fiabilitate și design inovator...
890.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Aparatului5 trepte de vitezamax 12000 rotmin plus buton
Material carcasaPlastic
Autonomie20 minute
Lame blenderOtel inoxidabil
AccesoriiTel din inox blender cu 2 lame accesoriu pentru pasare cartofi
Dimensiuni55 x 472 x 55 cm

Reduceri blendere si tocatoare

Categorii Cuisinart

Blender vertical 3 in 1 Cuisinart csb300be, 5 viteze, autonomie 20 min (negru)

Blender vertical 3 in 1 Cuisinart csb300be, 5 viteze, autonomie 20 min (negru)

890.00 Lei

Cautari frecvente