Fitomag Break-thru s240 2 ml
Fitomag

Fitomag Break-thru s240 2 ml

Vezi magazinul Fitomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Adjuvant Break-Thru S240 este un produs ce se utilizeaza in amestec cu produse de uz fitosanitar in vederea cresterii gradului de umectare a suprafetei plantei si cresterea rezistentei la ploaie.Caractersitici: Adjuvant Break-Thru S240 este un produs ce se utilizeaza in amestec cu produse de uz fitosanitar in vederea cresterii gradului de umectare a suprafetei plantei si cresterea rezistentei la ploaie.
  • Adjuvant Break-Thru S240 are ca scop reducerea tensiunii superficiale a solutiilor si creste gradul de dispersare a picaturilor pe suprafete.
  • Break-Thru S 240 creste gradul de umectare a suprafetei plantei cu agentii de protectie si imbunatateste rezistenta la ploaie a produselor sistemice.
  • Cu ajutorul adjuvantului se va reduce aparitia petelor de solutie.
  • Mod de utilizare: Adjuvantul se adauga in compozitia solutiilor cu produse de uz fitosanitar.
  • Doza pe hectar este de 400 ml.
  • Se aplica astfel: -dozele mari de adjuvant pe unitatea de suprafata in combinatie cu produse de protectie sistemice sau partial sisitemice; -dozele mai scazute de adjuvant in combinatie cu produsele de contact; La volume mici de solutie: 1 ml Break-Thru S 240 la 1 litru de solutie (01%). Compatibilitate: Adjuvantul Break-Thru S 240 nu se adauga cu solutii ce au in continut uree deoarece in concentratii mari pot cauza simptome de ardere a culturilor.
  • Recomandari: -in doze mici adjuvantul este un umectant excelent. -reducerea volumului de solutie cu pana la 25-40% este posibila prin adaugarea adjuvantului.
  • Folosit pentru: Culturi de camp Pomi fructiferi Vita de vie Culturi horticole Plante ornamentale Tip: Lichid Compozitie: Trisiloxan polieter modificat 75% Producator: Evonik Mod de aplicare: Pulverizare
2.45 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Ploaie.caractersiticiAdjuvant
Mod de utilizareAdjuvantul se adauga in compozitia solutiilor cu produse de uz fitosanitar
Se aplica astfelDozele mari de adjuvant pe unitatea de suprafata in combinatie cu produse de protectie sistemice sau partial sisitemice
La volume mici de solutie1 ml
CompatibilitateAdjuvantul
RecomandariIn doze mici adjuvantul este un umectant excelent reducerea volumului de solutie cu pana la 2540 este posibila prin adaugarea adjuvantului
Folosit pentruCulturi de camp
TipLichid
CompozitieTrisiloxan polieter modificat 75
ProducatorEvonik
Mod de aplicarePulverizare
Fitomag Break-thru s240 2 ml

Fitomag Break-thru s240 2 ml

2.45 Lei

Cautari frecvente