Calendar perete, 2022 personalizat a4

Calendar perete, 2022 personalizat a4

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un calendar unic de birou, numai pentru tine, de acum înainte, poți nota întâlnirile importante sau zilele de naștere ale prietenilor și, în același timp, îți poți aminti cele mai frumoase momente surprinse în fotografii.
  • Pe Printfast.ro poți crea și comanda orice calendar, pe care îl poți agăța acasă sau îl poți dărui unei persoane dragi.
  • Alege cel puțin 13 fotografii preferate și crează un proiect original și unic.
  • Ai libertatea totală de a alege alte elemente grafice. Îți poți personaliza și mai mult calendarul foto cu propriile fotografii: adaugă toate datele importante în calendar cu o gamă largă de etichete.
  • Zile de naștere, sărbători, aniversări vei avea totul la îndemână pe tot parcursul anului.
  • Trimite ne pozele si te vom surprinde placut dupa aranjarea calendarului cu un design unic creat de Printfast.ro Modele noi 2022 !!! Pretul afisat este pentru calendar perete A4 Este bine de știut că după ce plasezi comanda: ⇒ te vom contacta pe whatsapp pentru definitvarea ei (sau mail dacă nu ai whatsapp).⇒ vei primi grafica pentru confirmare.⇒ comanda nu va fi procesată fără confirmarea ta!
50.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FotografiiAdauga toate datele importante in calendar cu o gama larga de etichete
Este bine de stiut ca dupa ce plasezi comanda te vom contacta pe whatsapp pentru definitvarea ei (sau mail daca nu ai whatsapp) vei primi grafica pentru confirmare comanda nu va fi procesata fara confirmarea ta
Calendar perete, 2022 personalizat a4

Calendar perete, 2022 personalizat a4

50.00 Lei

Cautari frecvente