Camera de supraveghere interior Xiaomi mi camera 2k magnetic mount, wireless, suport magnetic
Xiaomi

Camera de supraveghere interior Xiaomi mi camera 2k magnetic mount, wireless, suport magnetic

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Xiaomi Mi Camera 2K (Magnetic Mount) camera de acasa universala cu rezolutie 2K (2304x1296px), unghi lentila 125°, vedere pe timp de noapte in infrarosu, detectarea miscarii umane AI, comunicare vocala bidirectionala, suport nativ pentru Amazon Alexa si Google Assistant, WiFi 802.11b/g/n, stocare microSD + Mi Cloud, o baza magnetica unde poti regla camera la unghiul si directia dorite.
  • Caracteristici: Capteaza inregistrari detaliate la rezolutie 2K (2304x1296px) LED-urile cu infrarosu imbunatatesc vederea pe timp de noapte pana la o distanta de 9 m Detectarea miscarii AI imbunatatita Microfon si difuzor incorporate pentru comunicare in doua sensuri Interfata wireless Wi-Fi pentru acces la distanta si stocare in cloud Aplicatia mobila Mi Home (iOS, Android) Slot pentru card MicroSD (pana la 32 GB) Posibilitatea de a instala camera oriunde pe o suprafata metalica datorita bazei magnetice Baza este magnetica si autocolantele adezive asigura o instalare cu adevarat usoara si rapida.
  • Puteti regla unghiul de vizualizare, deoarece baza magnetica poate fi mutata in jurul perimetrului camerei.
  • Inca o data, au lucrat la tehnologia inteligentei artificiale, care acum este putin mai inteligenta.
  • Acest lucru reduce alarmele false cauzate de miscari blande, schimbari de lumina si insecte zburatoare.
  • Camera se va concentra doar pe miscarile oamenilor reali.
  • Camera accepta stocare locala prin card microSD si stocare NAS.
  • La transferul inregistrarilor, fluxul de date este criptat pentru a asigura confidentialitatea.
  • Mi Home centru de casa inteligenta Urmareste ceea ce se intampla in casa ta si adauga o camera la Mi Home.
  • Punerea in functiune nu este stiinta racheta, dupa ce ati conectat dispozitivul si l-ati pornit, trebuie doar sa va conectati la aplicatia Mi Home.
153.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaracteristiciCapteaza inregistrari detaliate la rezolutie 2k (2304x1296px)

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.

Reduceri sisteme supraveghere video pentru interior

Categorii Xiaomi

Camera de supraveghere interior Xiaomi mi camera 2k magnetic mount, wireless, suport magnetic

Camera de supraveghere interior Xiaomi mi camera 2k magnetic mount, wireless, suport magnetic

153.99 Lei

Cautari frecvente