Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngw04p-og, bluetooth 5.0, microfon, active noise canceling (gri)
Baseus

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngw04p-og, bluetooth 5.0, microfon, active noise canceling (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Castile True Wireless Encok W04 Pro Bluetooth 5.0 ofera o calitate excelenta a sunetului, printr-un camp de sonorizare cu rezolutie mare.
  • Castile optimizeaza texturile de joasa, medie si inalta frecventa, marind rezolutia audio pentru a va prezenta cat mai multe detalii acustice, de cea mai buna calitate.
  • Tehnologie Bluetooth 5.0, transmisie mai rapida si conexiune mult mai stabila.Cu un design ergonomic semi-in-ear, castile pot fi purtate ferm, fara sa alunece din ureche inutil.
  • Acestea au functie dubla de senzor tactil capacitiv.
  • Diafragma de inalta rezolutie HIFI, egalizeaza frecventele inalte, medii si joase, ce aduc efecte sonore impresionante in urechile tale.
  • Impermeabilitatea de calitate IP54 previne cu usurinta ploaia si praful.
  • Caracteristici: tip Casca: in Ear versiune Bluetooth: 5.0 functie DSP: DA functie Noise Cancelling: DA aplicatii de Utilizare: la munca, sport tip Baterie: Li-ion capacitate Baterie: 40mAh pe fiecare casca capacitate Incarcare Doc: 450mAh greutate pe fiecare casca: 4gr design egronomic usor de utilizat rezistenta la ploaie si praf culoare: Gri
220.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici tip
CascaIn
Bluetooth50 functie
DspDa functie
CancellingDa aplicatii de
UtilizareLa munca sport tip
BaterieLiion capacitate
40mah pe fiecare casca capacitate
Doc450mah greutate pe fiecare casca4gr design egronomic usor de utilizat rezistenta la ploaie si praf culoaregri

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Branduri casti bluetooth

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngw04p-og, bluetooth 5.0, microfon, active noise canceling (gri)

Casti true wireless Baseus tws simu s1 ngw04p-og, bluetooth 5.0, microfon, active noise canceling (gri)

220.99 Lei

Cautari frecvente