Ceas spion cu camera iuni spycam gbs28, foto, video, memorie interna 8 gb

Ceas spion cu camera iuni spycam gbs28, foto, video, memorie interna 8 gb

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Functionalitate: Ceasul cu camera spion dispune de un design elegant, avand o curea moderna din metal.
  • Puteti realiza cele mai discrete filmari datorita camerei foarte bine ascunse in ceas si de asemenea se pot inregistra in secret conversatiile cu ajutorul functiei reportofon spy.
  • Totodata, datorita functie Foto puteti realiza fotografii clare fara a da de banuit.Veti avea la incheietura mainii tot timpul o camera ascunsa.Este foarte flexibil si usor de utilizat.
  • Cadranul ceasului este NEGRU, camera fiind cu atat mai bine ascunsa si foarte greu de detectat.Microfonul si mufa sunt protejate si sigilate impotriva umezelii.
  • Functii principale: Inregistrare audio-video FotografiereReportofon Mod de utilizare: Pentru a porni dispozitivul apasati lung timp de 1-3 secunde pe butonul On/Off.Pentru a incepe filmarea trebuie sa apasati scurt pe butonul On/Off.
  • Ca sa opriti filmarea este necesar sa apasati scurt din nou pe acelasi buton, iar filmarea se va salva automat.Pentru a realiza fotografii apasati scurt pe butonul Foto.Pentru a inregistra audio apasati lung timp de 1-3 secunde pe butonul Foto.
  • Pentru a opri inregistrarea apasati scurt pe acelasi buton.Pentru a inchide dispozitivul apasati lung timp de 1-3 secunde butonul On/Off.
  • Pachetul contine: Ceas spy Cablu conectare USB Manual de Utilizare Mentiuni: Ceasul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare.Autonomie:24 hSistem de operare:WindowsSistem de operare:Mac OSCuloare:ArgintiuTip accesoriu:Camera ascunsaTip accesoriu:CeasSituatie:Produs portabilTimp de inregistrare:1 hSenzor imagine:1.3 MP CMOSRezolutie video:640 x 480Format audio:.WAVFormat video:AVIRezolutie foto:1.3 MpxFormat foto:JPEGTimp de incarcare:1 hUnghi:90 °Audio:MicrofonMediu stocare:Memorie internaCapacitate de stocare:8 GBBaterie:200mAh 3.7V Lithium-IonFunctii:FotografiereFunctii:Inregistrare vocalaFunctii:Inregistrare videoFunctii:ReportofonUtilizare:Inregistrare videoUtilizare:Camera fotoUtilizare:Inregistrare vocala..
149.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Functionalitate
Functii principale
Mod de utilizarePentru a porni dispozitivul apasati lung timp de 13 secunde pe butonul
Pachetul contineCeas spy
Mentiuni
Ceasul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare.autonomie24 hsistem de operarewindowssistem de operaremac
OsculoareArgintiutip accesoriucamera ascunsatip accesoriuceassituatieprodus portabiltimp de inregistrare1 hsenzor imagine13
Cmosrezolutie video640 x 480format audiowavformat videoavirezolutie foto13
Mpxformat fotoJpegtimp de incarcare1 hunghi90 audiomicrofonmediu stocarememorie internacapacitate de stocare8
Gbbaterie200mah 37v
Lithium-ionfunctiiFotografierefunctiiinregistrare vocalafunctiiinregistrare videofunctiireportofonutilizareinregistrare videoutilizarecamera fotoutilizareinregistrare vocala
Ceas spion cu camera iuni spycam gbs28, foto, video, memorie interna 8 gb

Ceas spion cu camera iuni spycam gbs28, foto, video, memorie interna 8 gb

149.00 Lei

Cautari frecvente