Cheie auto cu camera spion iuni spycam rms22, senzor de miscare, foto, video

Cheie auto cu camera spion iuni spycam rms22, senzor de miscare, foto, video

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Functionalitate: Telecomanda auto cu camera spion va permite sa surpindeti imagini inedite la o rezolutie foarte buna.
  • Dimensiunile reduse si banalul obiect care ascunde camera spy, va da posibilitatea sa purtati in permanenta cu dumneavoastra o camera ascunsa, cu o rezolutie foarte buna, pentru a surpinde oricand imagini interesante intr-un mod discret.
  • Pentru o discretie maxima, puteti sa atasati acesta spy camera la cheile de la masina, avand practic in acest mod o camera video in permanenta la dumneavoastra, pentru a inregistra diverse situatii.
  • Functii principale: Inregistrare audio-video de inalta calitate Captare fotografii la o rezolutie de 5.0 MP Functie de detectie a miscarii Microcamera ascunsa intr-un obiect uzual de mici dimensiuni Rezolutie video: 640 X 480, 1280 X 960 VGA Rezolutie foto: 5 Mp Inregistrare Video Format AVI 640x480 Fotografiere Format JPEG Format foto: 1280 X 960 JPG Ccompatibil cu Windows ME/2000/XP/2003/Vista/Win7/Win8 Cadre pe secunda: 30 Conectare imediata la PC prin cablul din pachet Suporta card de memorie TF de maxim 32 GB Bateria tine pana la 2 h Aspectul imaginii 4:3 Capacitatea bateriei: 320 mAh Port USB: Mini 5 Pin USB Iluminare scazuta: 1 LUX Greutate: 60g Dimensiuni: 120x90x42 mm Mod Utilizare: Pentru pornire: apasati lung tasta pe care este desenat un lacat deschis (3 secunde) eliberati tasta si asteptati sa vibreze de 3 ori.
  • Mod foto: apasati tasta pe care este desenat un lacat inchis, aparatul va vibra o data cand ia comanda si inca o data dupa ce poza este salvata.
  • Mod video: tineti apasat lung tasta pe care este desenata o masina pana cand incepe sa vibreze, pentru salvarea filmarii apasati din nou.
  • Prin apasarea lunga a tastei cu lacatul deschis aparatul se opreste.
  • Pachetul contine: Telecomanda auto cu camera spion Cablu USB Manual Mentiuni: Pretul nu include card de memorie, folositi card microSD maxim 32Gb!
  • Recomandam sa reincarcati dispozitivul inainte de fiecare utilizare.
  • NOTA EXPLICATIVA: Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta.
209.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FunctionalitateTelecomanda auto cu camera spion va permite sa surpindeti imagini inedite la o rezolutie foarte buna
Functii principaleInregistrare audiovideo de inalta calitate
Rezolutie video640
Rezolutie foto5
Format foto1280
Cadre pe secunda30
Aspectul imaginii 43
Capacitatea bateriei320 mah
UsbMini 5
Iluminare scazuta1
Greutate60g
Dimensiuni120x90x42 mm
UtilizarePentru pornireapasati lung tasta pe care este desenat un lacat deschis (3 secunde) eliberati tasta si asteptati sa vibreze de 3 ori
Mod fotoApasati tasta pe care este desenat un lacat inchis aparatul va vibra o data cand ia comanda si inca o data dupa ce poza este salvata
Mod videoTineti apasat lung tasta pe care este desenata o masina pana cand incepe sa vibreze pentru salvarea filmarii apasati din nou
Pachetul contineTelecomanda auto cu camera spion
MentiuniPretul nu include card de memorie folositi card microsd maxim 32gb
ExplicativaToate produsele din categoria
Cheie auto cu camera spion iuni spycam rms22, senzor de miscare, foto, video

Cheie auto cu camera spion iuni spycam rms22, senzor de miscare, foto, video

209.00 Lei

Cautari frecvente