Congelator Heinner hff-274nff+, 274 l, full no frost, clasa f, h 185.5 cm (argintiu)
Heinner

Congelator Heinner hff-274nff+, 274 l, full no frost, clasa f, h 185.5 cm (argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sistem de racire Full NoFrost Sistemul NoFrost permite o dispersare omogena a aerului rece, care fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor.
  • Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului si congelatorului si vei economisi timp.
  • Clasa energetica F Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.
  • Capacitate totala 274L Capacitatea mare de depozitare, de ajutor in orice gospodarie, iti permite sa pastrezi cantitati considerabile de alimente si sa te bucuri de alimentele preferate tot anul.
  • Control electronic cu Display LED si control touch Setezi simplu si rapid, printr-o simpla atingere a display-ului, atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, cat si modul de functionare dorit.
  • Functie congelare rapida Poti alege sa congelezi cantitati mari de alimente intr-un timp scurt.
  • Functie ECO Poti alege sa economisesti energie electrica, fara a renunta la facilitatile aparatului tau.
  • Utilizand modul ECO, aparatul isi adapteaza modul de functionare, astel incat sa ajute la reducerea consumului de energie. 7 Compartimente spatioase Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.
  • Alarma usa deschis Daca usa congelatorului ramane deschisa pentru mai mult timp, aparatul va emite un semnal sonor continuu de avertizare.
  • Blocare display impotriva actionarii de catre copii Prin apasarea butonului “Lock” va asigurati ca setarile aparatului frigorific vor ramane neschimbate, chiar daca cei mici se vor distra atingand butoanele.
1,869.00 LeiPret vechi: 3,419.99 LeiDiscount 46%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Heinner

Heinner este un brand românesc specializat în producerea unei varietăți de electrocasnice și produse electronice. Compania oferă o gamă largă de articole, inclusiv aparate de bucătărie, electrocasnice, produse de îngrijire personală, echipamente audio și video și multe altele.

Gama de produse Heinner include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, aparate de cafea, aspiratoare, fiare de călcat, ceainice electrice, prăjitoare de pâine și diverse alte electrocasnice mici și mari. Marca își propune să ofere consumatorilor soluții accesibile și funcționale pentru nevoile de zi cu zi.

Reduceri congelatoare

Categorii Heinner

Congelator Heinner hff-274nff+, 274 l, full no frost, clasa f, h 185.5 cm (argintiu)

Congelator Heinner hff-274nff+, 274 l, full no frost, clasa f, h 185.5 cm (argintiu)

1,869.00 Lei

Cautari frecvente