Congelator Heinner hff-v280nff+, no frost 280 l, clasa c, h 186 cm (alb)
Heinner

Congelator Heinner hff-v280nff+, no frost 280 l, clasa c, h 186 cm (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Sistem de racire Full No Frost Sistemul NoFrost permite o dispersare omogena a aerului rece, care fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor.
  • Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului si congelatorului si vei economisi timp.
  • Capacitate: 280l Capacitatea mare de depozitare, de ajutor in orice gospodarie, iti permite sa pastrezi cantitati considerabile de alimente si sa te bucuri de alimentele preferate tot anul.
  • Control electronic Datorita panoului electronic, cu o interfata simpla si intuitiva , ai parte de o utilizare usoara a aparatului.
  • Tehnologie Freezer Shield Tehnologia „Freezer Shield’’ asigura pastrarea in siguranta a alimentelor in congelator chiar daca temperatura ambientala scade la -15 °C.
  • Puteti instala aparatul intr-o camera neincalzita, fara sa va faceti griji ca alimentele se vor dezgheta.
  • Functie congelare rapida Poti alege sa congelezi cantitati mari de alimente intr-un timp scurt. 7 compartimente spatioase Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.
1,999.99 LeiPret vechi: 3,045.99 LeiDiscount 35%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Capacitate280l

Despre Heinner

Heinner este un brand românesc specializat în producerea unei varietăți de electrocasnice și produse electronice. Compania oferă o gamă largă de articole, inclusiv aparate de bucătărie, electrocasnice, produse de îngrijire personală, echipamente audio și video și multe altele.

Gama de produse Heinner include articole precum blendere, procesoare de bucătărie, aparate de cafea, aspiratoare, fiare de călcat, ceainice electrice, prăjitoare de pâine și diverse alte electrocasnice mici și mari. Marca își propune să ofere consumatorilor soluții accesibile și funcționale pentru nevoile de zi cu zi.

Reduceri congelatoare

Categorii Heinner

Congelator Heinner hff-v280nff+, no frost 280 l, clasa c, h 186 cm (alb)

Congelator Heinner hff-v280nff+, no frost 280 l, clasa c, h 186 cm (alb)

1,999.99 Lei

Cautari frecvente