Cooler procesor Noctua nh-p1, compatibil amd/intel
Noctua

Cooler procesor Noctua nh-p1, compatibil amd/intel

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cooler Procesor Noctua NH-P1, compatibil AMD/Intel NH-P1 este primul racitor pasiv Noctua pentru procesoare si a fost proiectat de la zero pentru functionarea fara ventilator: in carcasele cu convectie naturala buna, cele sase heatpipes si aripioarele groase si larg distantate ale radiatorului ii permit sa raceasca in mod complet pasiv procesoarele moderne high-end cu disipare de caldura scazuta pana la moderata (consultati instructiunile de instalare si lista carcaselor recomandate). Pentru performante si mai bune sau pentru configuratii semi pasive care isi rotesc ventilatoarele doar atunci cand este necesar, NH-P1 poate fi echipat cu un ventilator de 120 mm cu turatie redusa si ultra silentios, cum ar fi NF-A12x25 LS-PWM.
  • Atentie: in timp ce NH-P1 ofera performante de prima clasa pentru un racitor pasiv, nu este potrivit pentru overclocking sau pentru procesoare cu sarcini termice mari.
  • Proiectat pentru racire pasiva de la zeroNH-P1 nu este doar un radiator obisnuit fara ventilator: a fost proiectat de la zero pentru functionarea fara ventilator, avand aripioare mult mai groase si mult mai spatiate pentru a obtine atat masa, cat si rezistenta minima a fluxului de aer necesare pentru a excela in racirea prin convectie naturala.
  • Racire fara ventilator pentru procesoarele high-endIn sistemele fara ventilator complet optimizate, NH-P1 este capabil sa raceasca procesoarele high-end cu disipare de caldura scazuta pana la moderata, folosind doar convectia naturala (consultati instructiunile de configurare si lista de compatibilitate a procesoarelor). Acest lucru il face ideal pentru constructiile puternice care nu au parti in miscare si functioneaza absolut silentios.
  • Marja de manevra crescuta pentru performanta cu ventilator suplimentarNH-P1 poate fi echipat cu un ventilator suplimentar de 120 mm, cum ar fi ventilatorul aproape inaudibil NF-A12x25 LS-PWM, pentru a-i creste semnificativ capacitatea maxima de disipare (a se vedea instructiunile de configurare si lista de compatibilitate CPU): ideal pentru varfuri scurte de sarcini termice mai mari sau pentru sistemele semi-passive care isi pornesc ventilatoarele doar atunci cand este necesar!
  • Fara zgomot, mai putin praf, 100% rezistent la defectiuniRacirea fara ventilator nu are doar avantajul de a fi complet silentioasa: daca va bazati doar pe convectia naturala si nu aveti ventilatoare care imping aerul prin carcasa, se va acumula mai putin praf in filtre sau in interiorul sistemului.
  • Nu in ultimul rand, fara parti mobile, cum ar fi ventilatoare sau pompe care ar putea ceda, NH-P1 este cat se poate de rezistent la defectiuni.
  • Dispunere asimetrica pentru o compatibilitate PCIe optimaDeoarece multe placi de baza actuale au slotul PCIe x16 superior asezat aproape de socket, radiatoarele mai mari tind sa il blocheze.
  • Datorita dispunerii sale asimetrice, stiva de aripioare a NH-P1 este deplasata spre marginea superioara a placii de baza atunci cand este instalata in orientare standard.
  • Acest lucru ii permite sa elibereze slotul superior PCIe x16 de pe majoritatea placilor de baza µATX si ATX actuale (a se vedea lista de compatibilitate a placilor de baza). 100% spatiu liber pentru RAM pe LGA1200 si AM4Datorita designului sau asimetric, NH-P1 nu depaseste sloturile de memorie RAM de pe placile de baza Intel LGA1200, LGA115x si AMD AM4, ceea ce asigura un acces usor la module si o compatibilitate de 100% cu repartitoarele de caldura inalte.
634.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

VentilatorIn carcasele cu convectie naturala buna cele sase heatpipes si aripioarele groase si larg distantate ale radiatorului ii permit sa raceasca in mod complet pasiv procesoarele moderne highend cu disipare de caldura scazuta pana la moderata (consultati instructiunile de instalare si lista carcaselor recomandate)
AtentieIn timp ce
Proiectat pentru racire pasiva de la zeronh-p1 nu este doar un radiator obisnuit fara ventilatorA fost proiectat de la zero pentru functionarea fara ventilator avand aripioare mult mai groase si mult mai spatiate pentru a obtine atat masa cat si rezistenta minima a fluxului de aer necesare pentru a excela in racirea prin convectie naturala
Cpu)Ideal pentru varfuri scurte de sarcini termice mai mari sau pentru sistemele semipassive care isi pornesc ventilatoarele doar atunci cand este necesar
Fara zgomot, mai putin praf, 100% rezistent la defectiuniracirea fara ventilator nu are doar avantajul de a fi complet silentioasaDaca va bazati doar pe convectia naturala si nu aveti ventilatoare care imping aerul prin carcasa se va acumula mai putin praf in filtre sau in interiorul sistemului

Reduceri coolere cpu

Cooler procesor Noctua nh-p1, compatibil amd/intel

Cooler procesor Noctua nh-p1, compatibil amd/intel

634.99 Lei

Cautari frecvente