Cuier gn bles

Cuier gn bles

Vezi magazinul Drimus
  • Cuierul Blues este realizat din metal cu finisaj negru, spațiul de odihnă din PAL cu finisaj maro antichizat și rafturi din plasă metalică cu finisaj negru.
  • Datorită designului modern, poate fi poziționat în orice spațiu de intrare, atât din propria locuință, cât și în spații publice.
  • Acest cuier permite organizarea rapidă și eficientă a spațiului de legătură dintre interiorul și exteriorul locuinței, având 9 agățători, 2 rafturi și un spațiu pentru odihnă temporar.
  • Picioarele cuierului creează un aspect armonios, astfel ca fiecare element este bine ales și integrat în produsul final.
  • Cu un design modern, elegant și extrem de funcțional, cuierul Blues este o piesă ușor de integrat atât în birouri, cât și în spații publice și în orice locuință, astfel încât hainele sau accesoriile vestimentare să aibă susținerea necesară. Dimensiuni: Inaltime 183 cm Lungime 72 cm Latime 33.7 cm Capacitatea de încărcare a cârligelor suspendate este de 3 kg, a rafturilor de 10 kg și a spațiului de odihnă de 80 kg. Întreținere: pentru creșterea rezistenței în timp a mobilierului din PAL melaminat se recomandă utilizarea soluțiilor concepute special pentru acest tip de material și a lavetelor moi din bumbac.
  • Produsul se livrează demontat și este însoțit de instrucțiuni și accesorii pentru asamblare.
430.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DimensiuniInaltime 183 cm
IntretinerePentru cresterea rezistentei in timp a mobilierului din

Reduceri mobilier

Branduri mobilier hol

Cuier gn bles

Cuier gn bles

430.00 Lei

Cautari frecvente