Dulap textil portabil gn cu 1 fermoar

Dulap textil portabil gn cu 1 fermoar

Vezi magazinul Drimus
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Dulap textil portabil GN cu 1 fermoar Dulapul portabil cu un fermoar are un cu schelet metalic și este acoperit cu material textil sintetic, facilitează depozitarea și organizarea ușoară a garderobei, acesta se montează și demontează ușor datorită sistemului de îmbinare a tijelor, fără șuruburi.
  • Dulapul este ușor și portabil, întregul pachet cântărind 1.86 kg.
  • Totodată, se asamblează și demontează rapid putând fi instalat atât în casă cât și călătorii pentru textile și încălțăminte.
  • Dulapul are în componență o bară pentru umerașe și un raft, este acoperit în totalitate cu material, având o ușă cu fermoar.
  • Buzunarele laterale, măresc spațiul de depozitare și pot fi folosite pentru a depozita lucruri mai mici, papuci de casă, perii, care trebuie să fie întotdeauna la îndemână. Caracteristici: Asamblare și demontare rapida Țesătură respirabilă Închidere cu 1 fermoar O bună stabilitate datorită țevilor de oțel și conectorilor robuști din plastic Specificații: Dimensiuni: 70 cm lățime, 46 cm adâncime și 154 cm înălțime Greutate: 1.86 kg Material: tub metalic, material textil sintetic, fermoar Culoare: negru Greutate maxima admisă: 19 kg Întreținere: a se curăța cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă călduță cu săpun (50% apă, 50% săpun PH neutru), apoi ștergeți cu o cârpă uscată. Produsul se livrează demontat și este însoțit de instrucțiuni și accesorii pentru asamblare.
116.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaracteristiciAsamblare si demontare rapida
SpecificatiiDimensiuni70 cm latime 46 cm adancime si 154 cm inaltime
Greutate186 kg
MaterialTub metalic material textil sintetic fermoar
CuloareNegru
Greutate maxima admisa19 kg
IntretinereA se curata cu o carpa usor umezita intro solutie de apa calduta cu sapun (50 apa 50 sapun

Reduceri mobilier

Branduri mobilier hol

Dulap textil portabil gn cu 1 fermoar

Dulap textil portabil gn cu 1 fermoar

116.00 Lei

Cautari frecvente