Cuier, metal alb, gl ganix

Cuier, metal alb, gl ganix

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, metal alb, GANIX este fabricat din metal in culoare alba, nuanta mereu la moda si care nu se demodeaza niciodata.
  • Datorita faptului ca a fost creat in aceasta nuanta, cuierul detine avantajul de a se asorta cu absolut orice alta piesa de mobilier din jurul lui.
  • Modelul ne pune la dispozitie un suport modern din trei brate si in acelasi timp practic, ce poate fi utilizat pentruaranjarea in ordine a hainelor, a camasilor sau a accesoriilor vestimentare.
  • Este elegant si poate fi asezat pe hol, in birou sau in orice alta camera din casa ori in hoteluri.
  • Cu o greutate de 5,1 kilograme, acest cuier cu siguranta nu este greu si nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Cuier de podea fabricat din metal de culoare alba Creat din material rezistent si cu aspect clasic, mereu la moda O alegere inspirata pentru asezarea in mod ordonat a hainelor si a accesoriilor vestimentare Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din casa, indiferent de locul unde este asezat Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 43 cm Lungime : 43 cm Inaltime :184 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
187.45 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din metal de culoare alba
Latime43 cm
Lungime43 cm
Inaltime184 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, metal alb, gl ganix

Cuier, metal alb, gl ganix

187.45 Lei

Cautari frecvente