Cuier 70308, pal/mdf, alb, gl paris

Cuier 70308, pal/mdf, alb, gl paris

Vezi magazinul Drimus
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier 70308, PAL înfoliat/MDF, alb, PARIS este fabricat din pal infoliat intr-un ansamblu de mobilier modular in stilul provincial al parizienilor, prezentandu-ne sus o sipca decorativa din MDF lacuit in nuanta alba, suport pentru asezarea accesoriilor vestimentare.
  • Cuierul prezinta o alegere perfecta pentru cei care vor sa isi ordoneze hainele frumos pe perete dar care in acelasi timp doresc sa isi amenajeze modern holul si sa fie la moda.
  • Este elegant, in model clasic, se aseaza pe perete si are o greutate de 11,1 kg.
  • Cuierul este practic si in acelasi timp ne ajuta sa il potrivim cu celelalte piese de mobilier din jur.
  • Nu ocupa mult spatiu pe perete, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor, conform nevoilor fiecaruia, fiind o alegere inspirata pentru hol, birou sau alte camere din casa.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Cuier de perete fabricat din ansamblu de mobilier modular de pal infoliat in culoare alb lucios Creat din material rezistent si cu aspect clasic, mereu la moda O alegere ideala pentru asezarea in mod ordonat a hainelor si a accesoriilor vestimentare Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din jur In partea de sus are un suport pentru asezarea palariilor sau a sepcilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 102,6 cm Lungime : 40 cm Inaltime : 34,3 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
387.55 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de perete fabricat din ansamblu de mobilier modular de pal infoliat in culoare alb lucios
Latime1026 cm
Lungime40 cm
Inaltime343 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier 70308, pal/mdf, alb, gl paris

Cuier 70308, pal/mdf, alb, gl paris

387.55 Lei

Cautari frecvente