Panou cu oglindă, stejar san remo, gl orestes 40

Panou cu oglindă, stejar san remo, gl orestes 40

Vezi magazinul Drimus
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Panou cu oglindă, stejar san remo, ORESTES 40 este construit din pal melaminat in culoarea stejarului san remo, prezentandu-ne in partea de sus o sipca decorativa, suport pentru asezarea accesoriilor vestimentare.
  • Panoul prezinta o alegere perfecta pentru cei care obisnuiesc sa se uite in oglinda de fiecare data cand is din casa dar si pentru asezarea accesoriilor vestimentare.
  • Este elegant, in model clasic, mereu la moda, se aseaza pe perete si are o greutate de 11 kg.
  • Panoul cu oglinda este practic dar in acelasi timp ne si ajuta sa il asortam perfect cu celelalte piese de mobilier din jur si cu cuierul.
  • Nu ocupa mult spatiu pe perete, putand fi asezat la vedere si fiind o alegere inspirata pentru hol, birou, hotel sau alte camere din casa.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Panou cu oglinda de perete fabricat din pal melaminat in nuanta stejarului san remo Creat din material rezistent si cu aspect clasic, mereu la moda O alegere inspirata pentru asezarea in mod a accesoriilor vestimentare dar si pentru a te putea admira in oglinda in momentul in care iesi din casa Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din jur In partea de sus are un suport pentru asezarea palariilor sau a sepcilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 40 cm Lungime : 110,5 cm Inaltime :25,5 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
247.25 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaPanou cu oglinda de perete fabricat din pal melaminat in nuanta stejarului san remo
Latime40 cm
Lungime1105 cm
Inaltime255 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Panou cu oglindă, stejar san remo, gl orestes 40

Panou cu oglindă, stejar san remo, gl orestes 40

247.25 Lei

Cautari frecvente