Panou, fag argintiu, gl lissi tipul 03

Panou, fag argintiu, gl lissi tipul 03

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Panou, fag argintiu, LISSI TIPUL 03 este un cuier panel construit din pal laminat in culoarea fagului, in combinatie cu detalii de metal argintiu.
  • Panelul este dotat in partea de sus cu o sipca decorativa, un suport pentru asezarea accesoriilor vestimentare.
  • Cuierul prezinta o alegere inspirata pentru cei care obisnuiesc sa fie mereu la moda din punctul de vedere al pieselor vestimentare din casa dar si pentru asezarea accesoriilor vestimentare si a hainelor.
  • Este chic, se aseaza pe perete si are o greutate de 9,8 kg.
  • Nu ocupa mult spatiu pe perete, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor si este o alegere inspirata pentru amenajarea holului, a biroului, a camerelor de hotel sau a altor camere din locuinta.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Cuier de perete fabricat din pal laminat in nuanta lemnului de fag in combinatie cu metalul argintiu Creat din material rezistent si cu aspect inedit O alegere perfecta pentru asezarea in ordine a accesoriilor vestimentare si a hainelor Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din jur In partea de sus are un suport pentru asezarea palariilor sau a sepcilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 150 cm Lungime : 22,5 cm Inaltime :60 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
225.40 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de perete fabricat din pal laminat in nuanta lemnului de fag in combinatie cu metalul argintiu
Latime150 cm
Lungime225 cm
Inaltime60 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Panou, fag argintiu, gl lissi tipul 03

Panou, fag argintiu, gl lissi tipul 03

225.40 Lei