Cuier mobil gl hilar negru

Cuier mobil gl hilar negru

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier mobil, inox + plastic negru, HILAR este fabricat din inox in combinatie cu plastic negru, combinatie care ii ofera eleganta si modernitate.
  • Modelul ne pune la dispozitie un suport mobil modern si in acelasi timp practic, folosit pentruaranjarea in ordine a hainelor, a camasilor sau a articolelor de incaltaminte.
  • Modelul este creat atat cu scopul de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din casa intr-un mod clasic dar in acelasi timp modern dar si pentru a putea fi transportat oriunde datorita faptului ca este prevazut cu roti.
  • Acesta este elegant si poate fi asezat pe hol, in birou sau in orice alta camera din casa ori in hoteluri.
  • Cu o greutate de doar 1,6 kilograme, acest cuier cu siguranta ca o sa faca impresie oriunde ar fi el asezat, mai ales datorita faptului ca nu ocupa mult spatiu si poate fi asezat la vedere sau in spatele usilor ori chiar in dressing.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Cuier de podea mobil fabricat din inox in combinatie cu plasticul de culoare neagra Creat din materiale rezistente si cu aspect clasic, mereu la moda O alegere cu gust pentru asezarea in mod ordonat a hainelor si a articolelor de incaltaminte Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din casa, indiferent de locul unde este asezat Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 80 cm Lungime : 43 cm Inaltime :85 cm – 150 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
89.70 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea mobil fabricat din inox in combinatie cu plasticul de culoare neagra
Latime80 cm
Lungime43 cm
Inaltime85 cm 150 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier mobil gl hilar negru

Cuier mobil gl hilar negru

89.70 Lei

Cautari frecvente