Gratar electric Albatros gt-2000, 2000w (negru)
Albatros

Gratar electric Albatros gt-2000, 2000w (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Model compact Sandwich-urile delicioase, calde, ușor rumenite sunt tot timpul o idee bună! Iar daca ești și fan al legumelor sau cărnii pe grătar, cu siguranșă trebuie să alegi Grill Toasterul Albatros GT-2000. Model compact, plasat cumva între sandwich maker-ul clasic și grătarul electric, grill toasterul este un aparat multifuncțional ce nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie.
  • Mese delicioase Datorită puterii de 2000W și a celor două plăci de lucru tip grill antiaderente, grill-toasterul Albatros îți asigură mese delicioase în cel mai scurt timp posibil.
  • Poți rumeni sandwichuri, le poți încălzi sau poți prepara legume sau carne pentru cină. Alimentele își vor păstra nutrienții iar tu vei mânca sănătos și delicios.
  • Control absolut Ai control absolut și poti selecta temperatura la care dorești să prepari alimentele.
  • Cu ajutorul rotiței de reglare a temperaturii alegi gradele necesare pentru prepararea sandwichului sau cele la care vrei să rumenești legumele, peștele sau carnea.
  • Modern si fiabil Fiabil și ușor de utilizat, grill toasterul Albatros este special proiectat pentru a oferi utilitate maximă și o notă de eleganță și modernism în bucătăria dumneavoastră. Curățare ușoară Având plăci de tip grill antiaderente, acesta este extrem de ușor de curățat.
  • După ce ai terminat de preparat sandwich-urile, trebuie doar să îl cureți cu o lavetă, un șervețel sau un burete non-abraziv. ..
176.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Albatros

Albatros - brand 100% romanesc
Suntem un brand 100% romanesc de electrocasnice si incercam sa ne adaptam in permanenta la cerintele pietei si nevoile clientilor nostri. Tehnologia avanseaza uimitor de repede, piata este din ce in ce mai dinamica, nevoile se maresc iar noi facem tot posibilul sa tinem pasul cu acestea. Incercam sa oferim clientilor nostri produse care sa le asigure confort, calitate si durabilitate in timp la cele mai competitive preturi. Gama noastre de produse se mareste in ritm rapid, avand solutii diverse pentru casa si familia ta. Ne mandrim cu o vechime de peste 14 de ani pe piata si cu feedback-uri pozitive de la clientii nostri.

Reduceri gratare si cuptoare electrice

Categorii Albatros

Gratar electric Albatros gt-2000, 2000w (negru)

Gratar electric Albatros gt-2000, 2000w (negru)

176.99 Lei

Cautari frecvente