Lampa solara led Klausstech, putere 30w, ip65, lumina alba 6500k, 5 surse de lumina, negru
Klausstech

Lampa solara led Klausstech, putere 30w, ip65, lumina alba 6500k, 5 surse de lumina, negru

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • O lampa solara este un intreg ansamblu compus din: lampa LED, panoul fotovoltaic, baterie, controlerul de incarcare si in unele cazuri invertorul.
  • Lampa functioneaza cu energie electrica din baterii, incarcata prin utilizarea panoului fotovoltaic solar.
  • Iluminatul casnic cu energie solara poate inlocui alte surse de iluminat conventionale avand o multitudine de beneficii: nu genereaza niciun cost de electricitate, nu necesita mentenanta avand un cost de exploatare aproape nul deoarece energia regenarabila de la soare este gratuita si nu au nevoie de cablu pentru conectare.
  • In plus sunt produse eco-friendly si nu produc poluare, singurele dezavantaje fiind costul mai ridicat al investitiei si faptul ca sunt dependente de vreme.
  • Lampile solare se aprind la lasarea intunericului si se opresc automat in timpul zilei, unele din ele avand si buton de ON/OFF de pornire-oprire.
  • Peste un miliard de oameni la nivel global traiesc in zone fara acces la reteaua de electricitate sau in zone indepartate care nu au o sursa de alimentare fiabila de energie electrica.
  • Lipsa sistemelor de iluminat artificial echivaleaza cu saracia continua resimtita peste tot in lume.
  • Astfel lampile solare care transforma energia luminii de la soare in energie electrica sunt o solutie viabila si convenabila in viata de zi cu zi.
  • Daca doriti sa imbunatatiti aspectul curtii sau a oricarui spatiu exterior de care dispuneti si totodata, sa aveti aceste zone iluminate pe timpul noptii, va recomandam lampa solara W755-3. Aceasta dispune de telecomanda si suport de prindere, ideala pentru iluminarea mediului exterior.
  • Datorita incarcarii directe de la soare, lampa LED 30W cu panou solar, acumulator si senzor de lumina, detine o autonomie de pana la 12 ore in mod automat.
168.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DinLampa
Iluminatul casnic cu energie solara poate inlocui alte surse de iluminat conventionale avand o multitudine de beneficiiNu genereaza niciun cost de electricitate nu necesita mentenanta avand un cost de exploatare aproape nul deoarece energia regenarabila de la soare este gratuita si nu au nevoie de cablu pentru conectare
CaracteristiciPutere30w tip
LedSmd grad de protectiveip65 temperatura de culoare6500k clasa energeticaa temperatura30c 40c fara consum de energie electrica din retea durata de viata50000h acumulator
Lithium ·autonomie de pana la 12 ore ·culoareNegru dimensiuni255 x 115cm dimensiune totala365cm

Categorii Klausstech

Branduri lampi solare

Lampa solara led Klausstech, putere 30w, ip65, lumina alba 6500k, 5 surse de lumina, negru

Lampa solara led Klausstech, putere 30w, ip65, lumina alba 6500k, 5 surse de lumina, negru

168.00 Lei

Cautari frecvente