Litere insirate Learning Resources
Learning Resources

Litere insirate Learning Resources

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Nenumarate posibilitati de exprimare a spiritului creativ cu acest set minuntat cu litere!Caracteristici:setul contribuie la dezvoltarea indemanarii, a creativitatii, a dexteritatii si ii ajuta pe cei mici sa invete alfabetulexersati recunoasterea literelor, crearea de modele, sortarea si alte abilitati cu aceste litere colorate Setul include:15 sfori divers colorate260 litere, fiecare litera vine in 10 variante de culoare Varsta recomandata: 3 10 aniAtentie!
  • Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
  • Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.
  • Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.
  • Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.
  • Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.
  • Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
  • Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
168.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Litere!caracteristiciSetul contribuie la dezvoltarea indemanarii a creativitatii a dexteritatii si ii ajuta pe cei mici sa invete alfabetulexersati recunoasterea literelor crearea de modele sortarea si alte abilitati cu aceste litere colorate
Setul include15 sfori divers colorate260 litere fiecare litera vine in 10 variante de culoare
Varsta recomandata3 10 aniatentie

Despre Learning Resources

Learning Resources este un editor renumit, dedicat îmbogățirii experiențelor educaționale pentru copii din întreaga lume. Cu un angajament ferm de a stimula dragostea pentru învățare, ei oferă o gamă largă de instrumente, jucării și resurse inovatoare concepute pentru a inspira curiozitatea, explorarea și creșterea academică.

De la instrumente de matematică vibrante și jocuri de arte lingvistice până la truse de știință captivante și activități practice STEM, Learning Resources oferă o gamă diversă de produse adaptate pentru a implica cursanții de toate vârstele și abilitățile. Catalogul lor cuprinde o multitudine de materiale elaborate meticulos pentru a se alinia standardelor educaționale, aprinzând în același timp imaginația și abilitățile de gândire critică.

Dincolo de linia lor excepțională de produse, Learning Resources este un partener de încredere pentru educatori, părinți și îngrijitori deopotrivă. Ele oferă ghiduri de predare cuprinzătoare, resurse curriculare și materiale suplimentare concepute pentru a îmbunătăți instruirea și a sprijini călătoriile de învățare personalizate.

Cu o dedicare constantă pentru calitate, creativitate și inovație, Learning Resources continuă să împuternicească educatorii și să inspire cursanții din întreaga lume, încurajând o dragoste pe tot parcursul vieții pentru învățare și descoperire.

Reduceri jocuri

Categorii Learning Resources

Litere insirate Learning Resources

Litere insirate Learning Resources

168.00 Lei

Cautari frecvente