Masina de spalat Samsung ww70m644opw, 7kg, 1400 rpm, clasa energetica a+++ (alb)
Samsung

Masina de spalat Samsung ww70m644opw, 7kg, 1400 rpm, clasa energetica a+++ (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Spală complet în jumătate de timp.
  • Pentru că ai și alte lucruri de făcut. *Testat pe modelul WW8800M comparativ cu modelul Samsung WW8500K.
  • Economisește 50% timp în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii) și ciclul eCotton cu performanță de spălare între ±2%. Economisește 20% energie în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcare a mașinii) și ciclul Super Speed (40℃, încărcare de 5kg), bazat pe date furnizate de compania Intertek. **Până la 50% reducere a duratei ciclului fără a compromite grija pentru material, verificat de compania Hohenstein’ . ***Durabilitate confirmată de Rostest ****10 ani durabilitate certificate de SLG. Înjumătățește timpul de spălare* QuickDrive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar utilizarea de energie electrică cu 20%, fără a compromite performanța de curățare.
  • Tamburul unic Q-Drum™ are partea din spate mobilă, aceasta acționează ca un pulsator, mișcând apa în direcții diferite față de mișcarea normală a tamburului, asigurând spălarea rapidă, eficienta și delicata a hainelor* * Testat pe modelul WW6800M comparativ cu modelul Samsung WW6500K.
  • Economisește 50% timp în modul Bumbac (40℃, jumătate de încărcătură) și ciclul eCotton (40℃) cu performanță de spălare între ±3%. și cu până la 20% energie în ciclul Bumbac (40℃, jumătate de încărcătură), bazat pe date de testare Intertek.
  • Adaugă orice articol, oricând Ai uitat un tricou?
  • Ușa Add Wash™ îți permite să adaugi simplu și rapid hainele uitate* după începerea ciclului de spălare**. De asemenea, poți adăuga hainele spălate de mână pe care dorești doar să le clătești sau să le usuci. * Se pot adăuga doar articole textile, haine, detergent și balsam. ** Ușa AddWash se deschide doar când temperatura tamburului este sub 50°C. * Este necesar un cont în aplicația Samsung și o conexiune WiFi, aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS. ** Stochează datele, preferințele și modul de utilizare, pentru a sugera cele mai utile opțiuni utilizatorului. *** Utilizatorul va fi unicul responsabil pentru eventualele daune cauzate mașinii sau textilelor de informații incorecte furnizate de către acesta. **** Ciclul de spălare recomandat este bazat doar pe durata programului și poate să nu fie potrivit pentru toate materialele sau tipurile de murdărire ale articolelor ce sunt spălate.
  • Spălare rapidă Cu programul inchSuper Speedinch poți spăla zilnic in doar 39 de minute*. QuickDrive™ economisește timp prin mișcarea dinamică a hainelor, în timp ce Eco Bubble™ asigură o curățare puternică. Timpul de clătire este de asemenea scurtat datorită optiunii Speed Spray și a designului unic al tamburului „Swirl +”**. *Testat pe WW6800M comparative cu modelul Samsung WW6500K, SuperSpeed (40℃, încărcare de 5kg). **Testat pe †Swirl+ Drum† comparativ cu tamburul Samsung Swirl, bazat pe rezultate de testare internă. Curățare puternică Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute*. Detergentul se transformă în bule, astfel pătrunde rapid în țesătură și îndepărtează ușor murdăria, în timp ce protejează țesătura și economisește energie**. *Testat în conformitate cu IEC60456-2010/ încărcare de 4kg/ Spălarelarece SuperEco (WF80F5E5U4W)vs.
  • Bumbac 40° fără EcoBubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia. **Pe baza raportului de testare a eficienței de către Spring board Engineering referitor la benzile EMPA, comparând o soluție normală de detergent și tehnologia cu bule, fără acțiune mecanică. Înlăturarea intensivă a petelor Cu o singură atingere de buton, funcția „Bubble Soak” înlătură o varietate de pete dificile.
  • Aceasta adaugă o fază suplimentară la ciclul de spălare normală, unde bulele de spumă pătrund adânc în țesătură, astfel încât petele sunt desprinse și îndepărtate în mod eficient.* * Testat în conformitate cu IEC 60456, a 5-a ediție/ încărcare de 8 kg / Spălare Bubble Soak (WF80F5E5U4) vs.
3,229.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AfaceriConsumer

Despre Samsung

Samsung este un conglomerat multinațional sud-coreean care operează în diverse industrii, inclusiv tehnologie, finanțe și multe altele.

Iată aspectele cheie ale mărcii Samsung:

1. **Electronică:** Samsung este recunoscută pe scară largă pentru divizia sa de electronice de larg consum, producând o gamă diversă de produse, cum ar fi smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, televizoare, electrocasnice și echipamente audio.

2. **Telefoane inteligente:** Samsung este un jucător important pe piața globală de smartphone-uri, seria sa Galaxy fiind deosebit de populară. Compania a fost în fruntea inovațiilor pentru smartphone-uri, introducând funcții precum afișajul cu margini curbate și seria Galaxy Note cu un stylus.

3. **Televizoare:** Samsung este un producător de top de televizoare, oferind o varietate de modele cu tehnologii precum QLED și OLED pentru o calitate îmbunătățită a imaginii.

4. **Semiconductori:** Samsung este un jucător important în industria semiconductoarelor, producând cipuri de memorie, procesoare și alte componente. Compania este cunoscută pentru implicarea sa în dezvoltarea tehnologiilor de ultimă oră cu semiconductori.

5. **Electrocasnice:** Samsung produce o gamă largă de electrocasnice, inclusiv frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat și aparate de bucătărie.

6. **Tehnologia de afișare:** Samsung este un pionier în tehnologia de afișare, producând diferite tipuri de afișaje, inclusiv cele pentru smartphone-uri, televizoare și monitoare.

7. **Servicii financiare:** Samsung are o prezență în sectorul financiar, oferind servicii precum asigurări, carduri de credit și împrumuturi.

8. **Industrii grele:** Samsung este implicat în industriile grele, inclusiv construcțiile navale și construcțiile.

9. **Prezență globală:** Samsung este o companie globală cu o prezență semnificativă pe diverse piețe din întreaga lume. Brandul este cunoscut pentru inovație și angajamentul față de calitate.

Reduceri masini de spalat rufe & uscatoare

Categorii Samsung

Masina de spalat Samsung ww70m644opw, 7kg, 1400 rpm, clasa energetica a+++ (alb)

Masina de spalat Samsung ww70m644opw, 7kg, 1400 rpm, clasa energetica a+++ (alb)

3,229.99 Lei

Cautari frecvente