Masina de tuns barba Philips bt9297/15, lame 100% metal, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte (negru/argintiu)
Philips

Masina de tuns barba Philips bt9297/15, lame 100% metal, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte (negru/argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Simetrie perfectă cu aparatul de tuns cu ghidare laser Ghidare cu laser Lame metal integral Aparat de tuns pentru detalii inclus Baterie Li-ion avansată Ghidare cu laser pentru tuns precis şi simetric, de fiecare dată Perfecţionează-ţi barba cu sistemul nostru exclusiv de ghidare cu laser.
  • Urmăreşte linia roşie de lumină pentru a-ţi tunde barba precis şi simetric pe ambele părţi ale feţei.
  • Lamele fabricate integral din metal au tăiş dublu pentru tundere mai rapidă Lamele noastre complet metalice sunt extrem de rezistente şi au tăiş dublu.
  • Acest lucru înseamnă că sunt fabricate pentru a rezista foarte mult timp şi pentru a tăia chiar şi cele mai groase fire de păr. În timp ce te tunzi, acestea se ascut singure prin atingere uşoară una de cealaltă. Astfel, vei obţine un tuns precis şi uniform de fiecare dată. Ridică şi ghidează firele de păr pentru un tuns uniform, fără efort Scapă de aspectul nebărbierit dintr-o mişcare rapidă. Sistemul nostru inovator de ridicare şi tundere ridică fiecare fir de păr, apoi îl ghidează către lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire dublă. Rezultatul este un aspect nebărbierit, dar uniform sau un tuns dintr-o singură mişcare. 80 minute de utilizare după o încărcare de 1 oră sau utilizează-l conectat la priză Bateria noastră Li-ion avansată îţi permite să încarci aparatul de tuns barba timp de 1 oră pentru a obţine 80 minute de utilizare fără fir.
  • Dacă ai nevoie de mai multă energie pentru tuns, poţi să conectezi aparatul la priza de perete.
  • Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a funcţiona atât fără fir, cât şi conectat la priză. Tunde în trepte precise de 0,2 mm, de la 0,4 mm la 7 mm Stilizează-ţi barba cu precizie supremă, selectând o lungime a părului cu precizie de 0,2 mm.
  • Utilizează rotiţa de reglare pentru a selecta şi a seta lungimea dorită, de la 0,4 mm până la 7 mm.
  • Afişajul cu LED afişează clar setarea de lungime Mişcă rotiţa de reglare pentru a vizualiza setarea de lungime selectată, în mm, pe afişajul LED.
  • Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba Verifică dacă aparatul de tuns este încărcat sau necesită încărcare – într-o clipită. 3 bare simple îţi arată durata rămasă a bateriei, precum şi starea încărcării când aparatul de tuns este conectat la priză. 100% rezistent la apă pentru curăţare uşoară şi riguroasă Clăteşte pur şi simplu sub jet de apă aparatul de tuns barba rezistent la apă, pentru a-l curăţa în profunzime.
  • Tunde uniform, chiar şi părul mai des Motorul puternic al acestui aparat de tuns taie continuu, indiferent de diferenţele de densitate a părului.
514.09 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri aparate de tuns barba

Categorii Philips

Masina de tuns barba Philips bt9297/15, lame 100% metal, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte (negru/argintiu)

Masina de tuns barba Philips bt9297/15, lame 100% metal, ghidaj laser, 0.4 - 7 mm, 17 trepte (negru/argintiu)

514.09 Lei

Cautari frecvente