Microsoft office home and student 2019, electronica, toate limbile
Microsoft

Microsoft office home and student 2019, electronica, toate limbile

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Elementele esentiale pentru a face totul.
  • Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office Pentru studentii si familiile care doresc versiuni clasice Office 2019 ale Word, Excel, PowerPoint si OneNote pentru Windows 10, instalate pe un PC sau Mac, pentru a fi utilizate acasa sau la scoala, inclusiv 60 de zile de asistenta Microsoft fara costuri suplimentare.
  • Pentru PC: Office 2019 Word Pentru o experinta mai relaxanta pentru ochi, in Word, Excel, PowerPoint, Outlook sau OneNote gasiti tema neagra Office 2019. Office 2019 Word ofera functii suplimentare si instrumente de invatare, subtitrari, descrieri audio, convertire text in vorbire si imbunatatiri de accesibilitate.
  • Office PowerPoint 2019 Office PowerPoint 2019 dispune de o experienta de prezentare mai bogata si mai dinamica, incluzand crearea fara efort a miscarii cinematice, aplicarea miscarii obiectelor 3D in diapozitivele dumneavoastra, in timp ce puteti sari intre sectiuni in ordinea in care va decideti, prin simpla utilizare a unui creion digital*. * Functiile de zoom si creion sunt disponibile numai pentru PC Office 2019 Excel Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maximum datele.
  • In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.
  • Pentru MAC: Office 2019 Word Office 2019 Word ofera functii suplimentare si instrumente de invatare, subtitrari, descrieri audio, convertire text in vorbire si imbunatatiri de accesibilitate.
  • De asemenea, permite traducerea documentelor Word in oricare dintre limbile acceptate folosind Word Translator, in timp ce modul de focalizare ascunde toate barele de instrumente si va permite sa va concentrati cu adevarat asupra continutului documentului.
  • Office PowerPoint 2019 Office PowerPoint 2019 dispune de o experienta de prezentare mai bogata si mai dinamica, incluzand crearea fara efort a miscarii cinematice, aplicarea miscarii obiectelor 3D in diapozitivele dumneavoastra, in timp ce puteti sari intre sectiuni in ordinea in care va decideti, prin simpla utilizare a unui creion digital*. *Functiile de zoom si creion sunt disponibile numai pentru PC Office Excel 2019 Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maximum datele.
  • In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.
  • Nu va puteti decide?
773.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Pc
Mac
Puteti porni aplicatiile facand clic pe pictogramele care sunt instalate in urmatoarele locatii
Windows 10Meniul
SfatDe asemenea puteti pune o comanda rapida pentru aplicatii la ecranul de pornire sau la bara de activitati de pe desktop pentru acces convenabil
MacPuteti porni aplicatiile facand clic pe pictogramele de aplicatii care pot fi gasite in dosarul
Pentru a gasi si descarca aplicatii, vizitati urmatoarele paginiOffice pentru ipad

Despre Microsoft

Microsoft Corporation este o companie multinațională de tehnologie care este una dintre cele mai mari și mai influente din lume. A fost fondată de Bill Gates și Paul Allen în 1975 și are sediul în Redmond, Washington. Microsoft este cunoscut pentru dezvoltarea, acordarea de licențe și vânzarea unei game largi de produse software, dispozitive de calcul și servicii.

Unele dintre cele mai cunoscute produse Microsoft includ sistemul de operare Windows, suita de software de productivitate Microsoft Office și platforma Azure cloud computing. Compania a jucat un rol semnificativ în revoluția computerelor personale, iar software-ul său este utilizat pe scară largă în afaceri, case și instituții de învățământ la nivel global.

Microsoft și-a diversificat afacerile de-a lungul anilor și este implicată în diverse sectoare, inclusiv cloud computing, jocuri, hardware (cum ar fi linia de dispozitive Surface) și inteligență artificială. Unele dintre celelalte produse și servicii notabile includ consola de jocuri Xbox, platforma de colaborare Microsoft Teams și cadrul de dezvoltare .NET.

Reduceri aplicatii

Categorii Microsoft

Microsoft office home and student 2019, electronica, toate limbile

Microsoft office home and student 2019, electronica, toate limbile

773.99 Lei

Cautari frecvente