Placa de indreptat parul Philips bhs674/00
Philips

Placa de indreptat parul Philips bhs674/00

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • StraightCare Placa de par Scoate-ti in evidenta parul cu ingrijire avansata 10 setari digitale adaptate pentru orice tip de par Mai multa ingrijire prin tratamentul cu ioni, pentru par stralucitor si drept Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia.
  • Rezultatul bucle netede, catifelate si stralucitoare.
  • Placi extra lungi (105 mm) pentru indreptare rapida si usoara Placile pentru indreptarea parului au o lungime profesionala de 105mm, determinand o indreptare mai rapida si mai usoara.
  • Invelis ceramic pentru alunecare lina si prevenirea deteriorarii Placile fine cu invelis ceramic si alunecare fina previn deteriorarea parului in timpul coafarii. 10 setari digitale de temperatura pentru control absolut Afisajul digital, cu 10 setari de temperatura, de pana la 220°C, ofera control absolut pentru a adapta temperatura la tipul parului tau, pentru perfectiune dintr-o singura miscare.
  • Varf rece pentru crearea cu usurinta a buclelor si a onduleurilor Varful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a ramane rece; il poti tine in siguranta in timpul coafarii, pentru a obtine bucle si onduleuri superbe si coafuri elastice.
  • Durata scurta de incalzire, gata de utilizare in 30 de secunde Aceasta placa de par are o durata de incalzire scurta, fiind gata de utilizare in 30 de secunde.
  • Cablu de alimentare de 1,8 m Confortabil de utilizat gratie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.
  • Oprire automata pentru utilizare sigura Aceasta placa de par a fost echipata cu o functie de oprire automata.
  • Aceasta functie a fost conceputa pentru a-ti asigura linistea.
  • Daca este lasat pornit, aparatul se va opri automat dupa 60 de minute.. Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
201.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri placi de indreptat parul

Categorii Philips

Placa de indreptat parul Philips bhs674/00

Placa de indreptat parul Philips bhs674/00

201.99 Lei

Cautari frecvente