Placa de indreptat parul Remington hydraluxe pro s9001, abur rece hidratant, invelis cu microparticule, 230 c, 15 s (alb)
Remington

Placa de indreptat parul Remington hydraluxe pro s9001, abur rece hidratant, invelis cu microparticule, 230 c, 15 s (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Placa de indreptat parul Hydraluxe Pro cu tehnologie Hydracare emana un abur rece hidratant pentru o protectie completa impotriva deteriorarii cauzate de caldura**; in timp ce invelisul ceramic cu microparticule pentru fixarea hidratarii ajuta la pastrarea echilibrului perfect al parului tau, ca tu sa obtii coafuri mai netede, mai matasoase si mai stralucitoare*. TEHNOLOGIE HYDRACARE CU ABUR RECE Aburul rece hidratant relaxeaza fiecare suvita de par inainte de indreptare, ca tu sa te poti bucura de o coafare mai sanatoasa, la 170°C, fara a provoca deteriorari cauzate de caldura**. Bucura-te de coafuri cu aspect profesional, care sunt mai netede, mai matasoase si mai stralucitoare* multumita tehnologiei Hydracare cu abur rece.
  • SISTEM DE INCALZIRE PRECIS Avand un sistem de incalzire precis, placa de indreptat paul Hydraluxe Pro iti permite sa-ti creezi cu usurinta coafuri de lunga durata.
  • Senzorii incorporati asigura mentinerea unei temperaturi uniforme pe toata suprafata placilor, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate instante dintr-o singura trecere, pe toate tipurile de par.
  • INVELIS CERAMIC CU MICROPARTICULE PENTRU FIXAREA HIDRATARII Ingrijeste-ti parul in timp ce il indrepti cu ajutorul placii de indreptat parul Hydraluxe Pro.
  • Invelisul pentru fixarea hidratarii transfera microparticule in par prin fiecare trecere, acest lucru ajutand la pastrarea echilibrului perfect al parului tau in timpul coafarii, oferind coafuri netede si stralucitoare.
  • Tehnologie cu abur rece Hydracare Sistem de incalzire precis Placi cu invelis ceramic cu microparticule pentru fixarea hidratarii Design usor de utilizat Rezervor de apa integrat Pipeta pentru umplerea usoara a rezervorului Placi flexibile inguste cu lungime de 110 mm Cablu rotativ cu lungime de salon 3 metri Control digital pentru setarea temperaturii 5 setari de pana la 230°C Functie de bloare a temperaturii Incalzire ultrarapida gata de utilizare in 15 secunde Sistem de inchidere a placilor pentru o depozitare usoara Oprire automata de siguranta dupa 60 de minute Voltaj universal Husa termorezistenta pentru depozitare *89 dintre 116 utilizatori de placi de par au fost de acord, comparand cu placa lor de par actuala, in 2019 **fara deteriorari in comparatie cu parul necoafat, atunci cand se indreapta parul la 170°C cu aburul Hydracare pornit.
689.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Remington

Remington este un brand binecunoscut, cu o gamă diversă de produse, care include produse de îngrijire și îngrijire personală, arme de foc și muniție.

Iată câteva puncte cheie despre marca Remington:

1. Produse de îngrijire personală: Remington este recunoscută pentru producerea unei game largi de produse de îngrijire personală, inclusiv aparate de ras electric, mașini de tuns, aparate de îndreptat părul, fiare de călcat și uscătoare de păr. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu nevoile lor de îngrijire și coafare.

2. Calitate și performanță: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt adesea lăudate pentru calitatea, durabilitatea și performanța lor. Sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente și eficiente de îngrijire.

3. Inovație: Marca încorporează tehnologii avansate în produsele sale. De exemplu, aparatele de ras Remington pot dispune de sisteme avansate de tăiere și lame cu auto-ascuțire, în timp ce instrumentele lor de coafat includ adesea elemente ceramice și de încălzire avansate pentru o distribuție uniformă a căldurii.

4. Prezența globală: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt disponibile în diferite țări și pot fi găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul și punctele de vânzare online.

Este important de menționat că Remington este, de asemenea, binecunoscută pentru afacerea cu arme de foc și muniție, producând arme de foc și muniție atât pentru uz civil, cât și pentru uz militar. Istoria îndelungată a companiei în industria armelor de foc a făcut din ea un nume respectat în acest domeniu.

Reduceri placi de indreptat parul

Categorii Remington

Placa de indreptat parul Remington hydraluxe pro s9001, abur rece hidratant, invelis cu microparticule, 230 c, 15 s (alb)

Placa de indreptat parul Remington hydraluxe pro s9001, abur rece hidratant, invelis cu microparticule, 230 c, 15 s (alb)

689.99 Lei

Cautari frecvente