Placa de indreptat parul Philips bhs677/00, 14 setari de temperatura 130-230c (neagra)
Philips

Placa de indreptat parul Philips bhs677/00, 14 setari de temperatura 130-230c (neagra)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Placă de păr StraightCare Sublime Ends BHS677/00 Scoate-ţi în evidenţă părul Până la 95% fără vârfuri despicate* cu tehnologia SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor 2x tratament cu ioni Infuzie de cheratină Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor Secretul nostru pentru prevenirea vârfurilor despicate este noua tehnologie SplitStop.
  • Este combinaţia unică dintre un senzor UniTemp şi plăci ceramice mobile complexe, pentru a respecta sănătatea părului.
  • Senzorul UniTemp protejează părul împotriva căldurii inutile, iar plăcile de coafare garantează niveluri reduse de frecare, pentru protecţia optimă împotriva vârfurilor despicate.
  • Senzor UniTemp pentru păr frumos coafat, cu mai puţină căldură Senzorul UniTemp îţi protejează părul împotriva expunerii la niveluri de căldură inutile, asigurând o temperatură de coafare corespunzătoare, pentru performanţe îmbunătăţite: obţine aceleaşi rezultate cu o setare a căldurii cu 20°C mai joasă**. Creează coafura perfectă, cu vârfuri cu aspect sănătos, pline de viaţă. Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos şi îi conferă un aspect superb.
  • Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijeşti mai bine părul.
  • Tratament cu ioni de 2 ori mai puternic, pentru strălucire plină de viaţă Ionii cu sarcină negativă elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica strălucirea şi luciul acestuia.
  • Astfel se obţine un păr fin şi drept, care străluceşte frumos.
  • Tratamentul cu ioni, de 2 ori mai puternic, provine de la un ionizator avansat, care eliberează de două ori mai mulţi ioni în comparaţie cu un ionizator standard, permiţând îngrijirea, sub toate aspectele, a fiecărei şuviţe de păr.
  • Plăci fine pentru coafare delicată Plăcile ceramice mobile complexe se adaptează pentru a regla presiunea aplicată părului.
  • Aceasta protejează firele de păr împotriva deteriorării şi reduce posibilitatea despicării vârfurilor.
260.99 LeiPret vechi: 275.99 LeiDiscount 6%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ImbunatatiteObtine aceleasi rezultate cu o setare a caldurii cu 20c mai joasa

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri placi de indreptat parul

Categorii Philips

Placa de indreptat parul Philips bhs677/00, 14 setari de temperatura 130-230c (neagra)

Placa de indreptat parul Philips bhs677/00, 14 setari de temperatura 130-230c (neagra)

260.99 Lei

Cautari frecvente