Placa de indreptat parul Philips kerashine hp8348/00, 230 °c (negru)
Philips

Placa de indreptat parul Philips kerashine hp8348/00, 230 °c (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Îndreaptă cu grijă, pentru păr neted şi fin ca mătasea cu înveliş ceramic cu infuzie de cheratină Care Edition Ionic 230°C Înveliş ceramic cu cheratină Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină Înveliş ceramic protector cu infuzie de cheratină, pentru o mai bună îngrijire a părului tău.
  • Mai multă îngrijire prin tratamentul cu ioni, pentru păr strălucitor şi drept Oferă-i părului tău un plus de îngrijire cu tratament ionic.
  • Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia.
  • Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.
  • Temperatură înaltă profesională de 230°C pentru rezultate perfecte Această temperatură ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi îţi oferă aspectul perfect pe care ţi-l doreşti.
  • Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 30 de secunde Placa de păr are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 30 de secunde Oprire automată după 60 de minute Unele plăci de îndreptat părul şi ondulatoare au fost echipate cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea.
  • Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.
  • Clemă de închidere pentru mâner, care facilitează stocarea în siguranţă Placa de păr dispune de un mecanism de blocare pentru închidere.
  • Situat la baza aparatului, acest mecanism de blocare blochează plăcile, accelerează şi simplifică depozitarea şi te ajută la protejarea aparatului împotriva deteriorării accidentale.
  • Setări digitale cu căldură reglabilă pentru păr mătăsos Setări digitale cu căldură reglabilă pentru rezultate optime pentru toate tipurile de păr.
229.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri placi de indreptat parul

Categorii Philips

Placa de indreptat parul Philips kerashine hp8348/00, 230 °c (negru)

Placa de indreptat parul Philips kerashine hp8348/00, 230 °c (negru)

229.00 Lei

Cautari frecvente