Scaun birou bora gri

Scaun birou bora gri

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scaunul birou BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului.
  • Este un scaun ergonomic birou mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.
  • Inaltimea scaunului ergonomic se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.
  • Spatarul scaunului de birou poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
  • Specificatii scaun birou Bora: -spatar mediu; -cilindru gaz; -spatar reglabil; -scaun mobil; -baza nylon; -role D10 PE Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu functie de reglare a inaltimii sezutului si reglare a spatarului in diverse pozitii.
  • Functii mecanism: 1. reglarea inaltimii sezutului (B) 2. reglarea spatarului cu ajutorul unui surub de prindere in diverse unghiuri fata de sezut. (A) 3. rotatie sezut Dimensiuni scaun ergonomic: Adancime sezut 40 cm Inaltime sezut 44-57 cm Inaltime totala 80 95 cm Latime 45 cm Diametru baza 60 cm Garantie scaun birou: 2 ani..
190.80 LeiPret vechi: 212.00 LeiDiscount 10%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BoraSpatar mediu
Functii mecanism1 reglarea inaltimii sezutului (b) 2 reglarea spatarului cu ajutorul unui surub de prindere in diverse unghiuri fata de sezut (a) 3 rotatie sezut
Dimensiuni scaun ergonomicAdancime sezut 40 cm
Garantie scaun birou2 ani

Reduceri mobilier birou

Branduri scaune pentru birou

Scaun birou bora gri

Scaun birou bora gri

190.80 Lei

Cautari frecvente