Scaun birou, negru, gl tc3-973m 2 negru

Scaun birou, negru, gl tc3-973m 2 negru

Vezi magazinul Drimus
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scaun birou, negru, GL TC3-973M 2 NEW este un model clasic, negru, gandit intr-o forma imbunatatita care poate aduce un upgrade biroului dumneavoastra.
  • Spre deosebire de alte scaune care sunt tapitate fie cu plasa, fie cu piele ecologica, pentru acest model producatorii au dorit sa integreze ambele materiale.
  • Sezutul si spatarul sunt acoperite cu mesh respirabil, iar pentru partea superioara a spatarului a fost preferata o tapiterie din piele ecologica, pentru un efect mai frumos.
  • Imaginea este completata armonios cu baza din crom si suportul pentru brate, un mix intre polipropilena si crom.
  • Dincolo de imaginea sobra pe care o afiseaza, acest scaun indeplineste cu succes cele mai importante criterii ergonomice de care aveti nevoie la birou: sezut rotativ cu intoarcere pana la 360 de grade, spatar cu usor balans pe spate si sistem de blocare, roti moi pentru mai multa mobilitate pe suprafete diferite de podea, spatar inalt pentru o buna sustinere a coloanei.
  • Scaun birou, negru, GL TC3-973M 2 NEW se ajusteaza pe inaltime devenind astfel personalizabil pentru aproape orice statura.
  • Reglarea se face cu ajutorul unui piston pneumatic ce poate fi actionat fara sa va ridicati de pe scaun.
  • Caracteristici scaun birou: Scaun de birou cu spatar inalt, cu functii ergonomice de baza si pret avantajos Design ultra-modern, all-black, foarte prezentabil Spatar si sezut tapitate cu impletitura mesh, foarte rezistenta si respirabila Usor de curatat si de intretinut Spatar inalt ce ofera o buna sustinere pentru coloana vertebrala si mijloc Baza rezistenta din metal cromat, prevazuta cu 5 roti pentru securitate sporita si manevrare facila Piston pneumatic pentru reglarea inaltimii sezutului Unghi de rotire 360 de grade Greutate sustinuta: 110 kg Dimensiuni scaun birou: Latime: 58 cm Adancime: 60 cm Inaltime totala:105 115 cm Adancime sezut: 46 cm Inaltime baza sezut: 36 45 cm Garantie scaun birou: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
437.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BirouSezut rotativ cu intoarcere pana la 360 de grade spatar cu usor balans pe spate si sistem de blocare roti moi pentru mai multa mobilitate pe suprafete diferite de podea spatar inalt pentru o buna sustinere a coloanei
Caracteristici scaun birouScaun de birou cu spatar inalt cu functii ergonomice de baza si pret avantajos
Greutate sustinuta110 kg
Dimensiuni scaun birouLatime58 cm
Adancime60 cm
Inaltime totala105 115 cm
Adancime sezut46 cm
Inaltime baza - sezut36 45 cm
Garantie scaun birou2 ani

Reduceri mobilier birou

Branduri scaune pentru birou

Scaun birou, negru, gl tc3-973m 2 negru

Scaun birou, negru, gl tc3-973m 2 negru

437.00 Lei

Cautari frecvente