Bayer Sencor 600 sc 500 ml
Bayer

Bayer Sencor 600 sc 500 ml

Vezi magazinul Fitomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Erbicid Sencor 600 SC este un produs selectiv si sistemic destinat combaterii buruienilor anuale din culturile de cartof tomate si soia.
  • Erbicidul actioneaza prin absortie la nivelul frunzelor cat si la nivel foliar.
  • In urma aplicarii erbicidului buruienile se ingalbenesc si se usuca.
  • Erbicidul Sencor 600 SC are ca substanta activa: metribuzin 600 g/lCaracteristici: Erbicid Sencor 600 SC este un produs selectiv si sistemic destinat combaterii buruienilor anuale din culturile de cartof tomate si soia.
  • Erbicidul actioneaza prin absortie la nivelul frunzelor cat si la nivel foliar.
  • In urma aplicarii erbicidului buruienile se ingalbenesc si se usuca.
  • Erbicidul Sencor 600 SC are ca substanta activa: metribuzin 600 g/l Mod de utilizare: Erbicid Sencor 600 SC se utilizeaza in preemergenta si postemergenta la culturile de cartof tomate si soia impotriva unui numar mare de specii de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate. Cartof : se utilizeaza o doza de 09 litri/ha preemergent dupa plantare pe intreaga suprafata la refacerea bilonului dupa care urmeaza un tratament postemergent cu o doza de 06 litri/ha cand plantele au pana la 5 cm inaltime mai exact 2-3 frunzulite formate. -Tomate semanate in camp: se aplica 2 erbicidari pe intreaga suprafata: preemergent dupa semanat in doza de 045 litri/ha urmata de a doua erbicidare postemergenta in doza de 035 litri/ha la un interval de minim 40 de zile. -Tomate transplantate in camp: se aplica o erbicidare la doza de 0 6 litri/ha cu 5 zile inainte de plantare dupa pregatirea terenului pentru plantare. -Soia: se aplica o erbicidare preemergenta dupa semanat inainte de a rasari utilizand doza de 035 litri/ha.
  • Timp de pauza: nu se aplica la nicio cultura.
  • Volum de solutie: 200 – 400 litri/ha.
  • Erbicid Sencor 600 SC nu se utilizeaza pentru culturile de tomate in sera si nu se utilizeaza pe soluri nisipoase.
125.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ActivaMetribuzin 600 glcaracteristicierbicid
Sc are ca substanta activaMetribuzin 600 gl
Mod de utilizareErbicid
CartofSe utilizeaza o doza de 09 litriha preemergent dupa plantare pe intreaga suprafata la refacerea bilonului dupa care urmeaza un tratament postemergent cu o doza de 06 litriha cand plantele au pana la 5 cm inaltime mai exact 23 frunzulite formate tomate semanate in campse aplica 2 erbicidari pe intreaga suprafatapreemergent dupa semanat in doza de 045 litriha urmata de a doua erbicidare postemergenta in doza de 035 litriha la un interval de minim 40 de zile tomate transplantate in campse aplica o erbicidare la doza de 0 6 litriha cu 5 zile inainte de plantare dupa pregatirea terenului pentru plantare soiase aplica o erbicidare preemergenta dupa semanat inainte de a rasari utilizand doza de 035 litriha
Timp de pauzaNu se aplica la nicio cultura
Volum de solutie200 400 litriha
Buruieni combatuteStir salbatic (amaranthus retroflexus)
ProducatorBayer

Categorii Bayer

Bayer Sencor 600 sc 500 ml

Bayer Sencor 600 sc 500 ml

125.00 Lei

Cautari frecvente