Solutie anticalcar evans descale 5 litri

Solutie anticalcar evans descale 5 litri

Vezi magazinul Hygiero
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Evans Descale este un produs anticalcar concentrat profesional special conceput pentru curatarea depunerilor de piatra din masinile de spalat vase si pahare, boilere, aparate de cafea si ceai etc.
  • Recomandari utilizare Produs foarte eficient, concentrat, pe baza de acid.
  • Indeparteaza rapid piatra si murdaria grea.
  • Pentru toate tipurile de masini industriale de spalat vase si pahare.
  • Poate fi folosit in siguranta pentru otel inoxidabil si pentru o varietate de echipamente de bucatarie Caracteristici anticalcar concentrat profesional pH 2.5 incolor si inodor Mod de ambalare: bidon 5 litri.
  • Dilutie: 5%. Instructiuni de utilizare Pentru masini de spalat vase si sticla: opriti pompa de dozare umpleti masina cu apa curate pregatiti o solutie de 5% turnand Descale in masina la un raport de 2l la 40 litri capacitate si lasati sa actioneze 2-3 minute porniti masina pe un programs curt de 5-10 minute scurgeti solutia si reumpleti cu apa curata. circulati apa inca 3 minute si scurgeti-o uscati interiorul, lasand usa de la masina de spalat deschisa Pentru decalcifierea altor aparate de bucatarie: diluati solutia in proportie de 1:25 parti apa calda (200 ml la 5l / 7 doze x 5l). turnati in vas si lasati sa actiioneze 5 minute scurgeti solutia din recipient si frecati suprafata cu o perie rigida clatiti bine cu apa curate.
  • Recomandam detartrarea regulata a masinilor si echipamentelor pentru a prelungi durata de viata de viata a acestora.
161.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AmbalareBidon 5 litri
Dilutie5
Pentru masini de spalat vase si sticlaOpriti pompa de dozare umpleti masina cu apa curate pregatiti o solutie de 5 turnand
Pentru decalcifierea altor aparate de bucatarieDiluati solutia in proportie de 125 parti apa calda (200 ml la 5l 7 doze x 5l) turnati in vas si lasati sa actiioneze 5 minute scurgeti solutia din recipient si frecati suprafata cu o perie rigida clatiti bine cu apa curate

Branduri solutii anticalcar

Solutie anticalcar evans descale 5 litri

Solutie anticalcar evans descale 5 litri

161.00 Lei

Cautari frecvente