Soundbar Polk audio signa solo, bluetooth (negru)
Polk

Soundbar Polk audio signa solo, bluetooth (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ridicați experiența dvs. media cu sooundbarul universal Home Cinema Polk Signa Solo ce funcționează orice televizor Tehnologia digitală SDA patentată creează o experiență sonoră multidimensională, expansivă Tehnologia patentată Polk VoiceAdjust vă permite să personalizați nivelurile de voce pentru a reproduce un dialog clar și concis 10x mai mult bass decât difuzoarele TV tipice porturile de bord și bass cu patru drivere oferă un bass mai profund, mai puternic, fără a fi nevoie de un subwoofer extern.
  • Bara de sunet Polk Signa Solo oferă o experiență impecabilă pentru home theater depășind cu mult difuzoarele TV. În plus, este nevoie de câteva minute pentru a configura.
  • Are o tehnologie surround SDA patentată pentru o experiență de audiție mai amplă și mai plină de viață și tehnologie Polk VoiceAdjust pentru un dialog clară. Built-in Bluetooth vă permite să transmiteți cu ușurință muzică preferată. Polk SDA Surround Technology Tehnologia patentată Polk SDA surround creează și expune o scenă sonoră multidimensională și o imagine detaliată stereo.
  • Modelul SDA crește și amplifică stadiul de sunet, oferind un sunet impecabil de umplere a încăperilor, fără a sacrifica claritatea și este 100% compatibil cu decodificarea surround Dolby Digital. ..
849.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri soundbar

Categorii Polk

Soundbar Polk audio signa solo, bluetooth (negru)

Soundbar Polk audio signa solo, bluetooth (negru)

849.00 Lei

Cautari frecvente