Casti true wireless Baseus simu s2 ngs2-0g, bluetooth 5.0, usb-type c (gri)
Baseus

Casti true wireless Baseus simu s2 ngs2-0g, bluetooth 5.0, usb-type c (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Casti TWS Wireless Simu S2 de la Baseus, ofera un confort unic, astfel incat sa poti combina intr-un mod confortabil bucuria de a asculta muzica, vorbi si de a urmari continut video, pentru mai mult timp.
  • Forma ergonomica a castilor va asigura o potrivire perfecta a urechii si va oferi un confort ridicat.
  • Calitatea sunetului este ridicata, datorita microfonului MEMS, iar caracteristica de reducere a zgomotului ANC duce la diminuarea sunetelor din jur, oferind astfel o experienta muzicala inedita.
  • Dopurile de urechi ergonomice Dopul pentru urechi are o greutate de doar 3,5 g pentru o purtare confortabila mult timp.
  • Cele 3 dimensiuni de tampoane din silicon permit adaptarea perfecta la forma urechii fara riscuri!
  • Forma ergonomica, garanteaza echilibrul presiuni, adica o cavitate cu unghi de inclinare de 108°. Functii avansate ANC anularea zgomotului activ ASM colectarea datelor din imprejurimi Microfonul ENC MEMS garanteaza sunete clare Antene LDS transmisie stabila a semnalului HI-FI sunet surround Durata de viata a bateriei chiar si 24 de ore!
  • Control usor Panoul de control situat pe carcasa dopurilor pentru urechi va permite sa porniti, sa dezactivati si sa comutati cu usurinta.
  • Tot ce trebuie sa faceti este sa il atingeti delicat dopurile pentru urechi sensibile la atingere reactioneaza instantaneu.
  • Dopurile pentru urechi se conecteaza prin intermediul sistemelor inteligente de control.
  • In acest fel, conexiunea este stabila si nu exista intarzieri.
469.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

GaranteazaInterval de semnal mai puternic zona de transmisie extinsa eliminarea efectiva a interferentei semnalului
Caracteristici structura confortabila a urechii cu tampoane din silicon conexiune la dispozitiv wireless semnal stabil prin
Bluetooth 5.0 - setul include o carcasa care serveste si ca statie de andocare - distanta de comunicare10 m timp de asteptare300 h timp de redare muzica6 h (70 volum
Anc inactiv) - timp de redare a muzicii cu incarcator2024 h capacitate baterie de stocare45 mah (dopuri pentru urechi) 480mah (carcasa de incarcare) timp de incarcareaproximativ 15 ore frecventainterval de raspuns 20hz20khz interfata de incarcaretipc compatibil cutoate dispozitivele wireless continutul setului1 x carcasa dopurilor pentru urechi 1 x dopuri pentru urechi fara fir 1 x cablu
Mems - materialAbs
Pc - versiuneV50 greutate55g culoaregri

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Branduri casti bluetooth

Casti true wireless Baseus simu s2 ngs2-0g, bluetooth 5.0, usb-type c (gri)

Casti true wireless Baseus simu s2 ngs2-0g, bluetooth 5.0, usb-type c (gri)

469.99 Lei

Cautari frecvente