Cuier, lemn anin/metal crom, gl hubert

Cuier, lemn anin/metal crom, gl hubert

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, lemn anin/metal crom, HUBERT este realizat cu atentie sporita la detaliile de design, fiind fabricat din crom in combinatie cu elemente decorative din lemn anin si punandu-ne la dispozitie un cuier modern si in acelasi timp extrem de util pentruaranjarea ordonata a hainelor, a camasilor sau a altor accesorii precum palarii sau sepci.
  • Cuierul este un model chic fabricat din lemn anin 100 % natural, fiind construit si cu scopul de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din casa intr-un mod clasic dar in acelasi timp modern, lemnul fiind mereu la moda, cuierul putand fi asezat pe hol, in birouri sau in orice alta camera din spatiul locativ ori in hoteluri.
  • Fiind realizat din materiale mai grele dar si foarte rezistente, acesta ne prezinta o greutate de8,2 kg.
  • Datorita dimensiunilor mici, cuierul nu ocupa mult spatiu si poate fi asezat la vedere sau in spatele usilor, conform cerintelor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia: Cuier de podea fabricat dintr-un amestec de lemn natural de anin cu metal crom Creat din material rezistent si cu aspect clasic O alegere armonioasa pentru asezarea in mod ordonat a hainelor si a accesoriilor vestimentare Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier din jur Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 35 cm Lungime : 6,7 cm Inaltime :192 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
295.55 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat dintrun amestec de lemn natural de anin cu metal crom
Latime35 cm
Lungime67 cm
Inaltime192 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, lemn anin/metal crom, gl hubert

Cuier, lemn anin/metal crom, gl hubert

295.55 Lei

Cautari frecvente