Interfata auto, profesionala, bluetooth, pp2000, dedicata peugeot, citroen

Interfata auto, profesionala, bluetooth, pp2000, dedicata peugeot, citroen

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • PSA COM Bluetooth este un tester profesional care functioneaza prin conexiune Bluetooth la nivel reprezentanta, fiind inlocuitor de succes al Lexia 3 si este dedicat marcilor Peugeot/Citroen.
  • PSA COM este un tester dedicat pentru Peugeot si Citroen din 1992 pana in 2017. Limba Romana, se conecteaza prin Bluetooth!
  • Pachetul include: -Testerul PSA COM -Cd -Cutie transport Descriere: PSA-COM este un program de diagnosticare pentru vehiculele Peugeot / Citroen.
  • Poate accesa diverse unitati electronice de comanda (ECU) cum ar fi motor, cutie de viteze, ABS, airbag / SRS etc.i, de asemenea, poate citi / identifica si sterge erorile pe orice modul.
  • Sistem de operare: PSA-COM interfata de diagnosticare Bluetooth este compatibilă cu Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 Caracteristici: Interfată Bluetooth complet multipla Recunoasterea automata a ECU Scanarea automata a vehiculelor Identificarea ECU: gaseste toate ECU-urile disponibile in masina prin apasarea butonului unic.
  • Bluetooth conectivitate wireless la laptop sau tableta Windows Cod de eroare (DTC) Cod de eroare de compensare, cu capacitatea de a stoca istoricul vehiculelor DTC pentru totdeauna Congelati citirea citirii Valoti masurate in timp real / date live Inregistrarea datelor live, complet dinamica, cu grafica de pana la 6 fluxuri de date la un moment dat, inregistrare si alte manipulari Programe de imprimare diagnostice Se pot efectua testele de actionare a componentelor ( turbo, egr etc ). de testare prin intermediul accesului direct la ECU Functii speciale efectuati programarea / codarea la nivel de dealer, cum ar fi: Programare cheie Resetarea serviciului DPF (filtru de particule de particule) regenerare EGR (recircularea gazelor de esapament) auto-test Programarea airbagurilor Programarea injectorului Calibrarea servodirectiei Înlocuirea ECU Configurări auto
547.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

IncludeTesterul
DescrierePsacom este un program de diagnosticare pentru vehiculele
Sistem de operarePsacom interfata de diagnosticare
CaracteristiciInterfata
Ecu gaseste toate
Functii speciale - efectuati programarea / codarea la nivel de dealer, cum ar fiProgramare cheie
Interfata auto, profesionala, bluetooth, pp2000, dedicata peugeot, citroen

Interfata auto, profesionala, bluetooth, pp2000, dedicata peugeot, citroen

547.00 Lei

Cautari frecvente