Interfata auto, profesionala, bluetooth, rencom, dedicata, compatibila renault, dacia

Interfata auto, profesionala, bluetooth, rencom, dedicata, compatibila renault, dacia

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • RENCOM Bluetooth este un tester profesional care functioneaza prin conexiune Bluetooth la nivel reprezentanta, fiind inlocuitor de succes al CanClip si este dedicat marcilor Renault si Dacia.
  • Limba Romana, se conecteaza prin Bluetoot!
  • Pachetul include: -Interfata -Cd -Cutie transport Descriere: Ren-COM Bluetooth este un dispozitiv avansat de diagnosticare și programare la nivel de dealer pentru vehiculele Renault si Dacia.
  • Poate accesa diverse unități de control electronic (ECU) precum motor, cutie de viteze, ABS, airbag/SRS.
  • Poate afișa identificarea, citirea și ștergerea memoriei codurilor de eroare, afișarea și înregistrarea valorilor măsurate și efectuarea testelor actuatorului.
  • Sistem de operare: REN-COM interfata de diagnosticare Bluetooth este compatibilă cu Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 Caracteristici: Interfată Bluetooth complet multipla Recunoasterea automata a ECU Scanarea automata a vehiculelor Identificarea ECU: gaseste toate ECU-urile disponibile in masina prin apasarea butonului unic.
  • Bluetooth conectivitate wireless la laptop sau tableta Windows Cod de eroare (DTC) Cod de eroare de compensare, cu capacitatea de a stoca istoricul vehiculelor DTC pentru totdeauna Congelati citirea citirii Valoti masurate in timp real / date live Inregistrarea datelor live, complet dinamica, cu grafica de pana la 6 fluxuri de date la un moment dat, inregistrare si alte manipulari Programe de imprimare diagnostice Se pot efectua testele de actionare a componentelor ( turbo, egr etc ). de testare prin intermediul accesului direct la ECU Functii speciale efectuati programarea / codarea la nivel de dealer, cum ar fi: Programare cheie Resetarea serviciului DPF (filtru de particule de particule) regenerare EGR (recircularea gazelor de esapament) auto-test Programarea airbagurilor Programarea injectorului Calibrarea servodirectiei Înlocuirea ECU Configurări auto
547.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

IncludeInterfata cd cutie transport
DescriereRencom
Sistem de operareRencom interfata de diagnosticare
CaracteristiciInterfata
Ecu gaseste toate
Functii speciale - efectuati programarea / codarea la nivel de dealer, cum ar fiProgramare cheie
Interfata auto, profesionala, bluetooth, rencom, dedicata, compatibila renault, dacia

Interfata auto, profesionala, bluetooth, rencom, dedicata, compatibila renault, dacia

547.00 Lei

Cautari frecvente