Interfata dedicata renolink, v1,99, obd2, programare ecu, imperechere module, compatibil renault, dacia

Interfata dedicata renolink, v1,99, obd2, programare ecu, imperechere module, compatibil renault, dacia

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Interfață de diagnosticare Renolink OBD2 2022 V1.87/V1.99 pentru programare ECU Renault/Dacia Airbag/codificare chei multifuncționale, etc Renolink V1.99, OBD2 pentru programare ECU Limba software: franceza si engleză Descriere Interfata de diagnoza RenoLink are multe functii cum ar fi potrivirea UCH, programarea air-bag, programarea ECU a motorului, codificarea cheilor, stergerea cheilor, codificarea tabloului de bord, citirea si scrierea eeprom si flash in Renault si pentru vehicule Dacia.
  • Puteti conecta dispozitivul de programare Renolink la vehicule prin intermediul prizei OBD si puteti face programarea cu usurinta si puteti sterge memoria si programa fara a dezasambla ECU, EPROM sau unitati flash.
  • Asistent de directie pentru Renault Megane 4, pentru Renault Scenic 4, pentru Renault Kadjar si pentru Renault Talisman.
  • Multumita dispozitivului Renolink, puteti reprograma cu usurinta piese precum UCH, calculatorul motorului, instrumentele de bord, modulul airbag, alte module care sunt instalate noi sau folosite pe vehiculele Renault si Dacia.
  • Lista functiilor Renolink OBD2: Citire / scriere Eprom Resetare ECU Stergeti airbagul de impact Resetare air-bag Air-bag virginizare Programare KEY TDB (cluster) Programarea indicatorului Programare ECM Programare UCH Virginizare EPS Resetare EPS In aceasta versiune a fost implementat: Citirea codului PIN pentru HFM Renault Clio 4 si pentru Renault Captur 2016+, pentru a invata HFM este necesar un Card Valid, deoarece procedura il virgineaza.
  • De asemenea, a fost adaugata o noua baza de date din decembrie 2019. In aceasta versiune este adaugata programarea cardurilor pentru Clio4 (2012-2015), de asemenea, o noua baza de date din iulie 2019 Stergerea codului immo de la servodirectia (DAE) in Dacia Duster ph3. Codificarea este automata la prima aprindere.
  • Invata ECU de la DACIA Logan 2 / pentru DACIA Sandero / pentru DACIA Lodgy / pentru DACIA Docker / pentru DACIA Duster ph2 Citire/scriere eeprom si citire/scriere flash pentru tabloul de bord pentru Dacia Logan2 / pentru Dacia Sandero2 / pentru Dacia Lodgy / pentru Dacia Docker / pentru Dacia Duster ph2 din anii 2013-2014 si 2014-2017 Flash de citire/scriere, eeprom si km au fost adaugate pentru tabloul de bord (VDO) pentru Megane 3 si pentru Fluence 2015+. A fost adaugat in program citire si scriere flash, eeprom si km pentru tabloul de bord al lui Laguna 3. Citire/scriere km,citire/scriere eeprom, citire/scriere flash pentru dasboard Renault Fluence.
  • De asemenea, a fost adaugata programarea cheii UCH BMT Sagem pentru Dacia Solenza, pentru Dacia Supernova, pentru Renault Twingo, pentru Renault Kangoo, pentru Renault Master (anii 1998-2003). Citire/scriere km pentru tabloul de bord Renault Modus Citire/scriere km, citire/scriere eeprom pentru tabloul de bord Koleos Programare chei: Programare cheie pentru Dacia Logan 2 programarea cheilor pentru Dacia Sandero 2 programare cheie pentru Dacia Duster ph 2 programare cheie pentru Dacia Lodgy programare cheie pentru Dacia Dokker programare cheie pentru Renault Clio Symbol 3 Pachetul include: 1 buc x RenoLink interfata OBD2 1 buc x CD de software
369.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SoftwareFranceza si engleza
Obd2
In aceasta versiune a fost implementatCitirea codului
Programare cheiProgramare cheie pentru
Pachetul include1 buc x
Interfata dedicata renolink, v1,99, obd2, programare ecu, imperechere module, compatibil renault, dacia

Interfata dedicata renolink, v1,99, obd2, programare ecu, imperechere module, compatibil renault, dacia

369.00 Lei

Cautari frecvente