Bicicleta de spinning Toorx srx-300
Toorx

Bicicleta de spinning Toorx srx-300

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Bicicleta de spinning TOORX Srx-300 este bicicleta perfecta de spinning pentru acasa si este foarte utila atunci cand nu este posibila practicarea ciclismului in exterior.
  • Ciclismul in interior ofera diferite avantaje: tonifierea muschilor inferiori ai corpului, pierderea rapida a greutatii si dezvoltarea rezistentei cardiace respiratorii.
  • Date tehnice: Transmisie printr-un pinion fix Sistem de franare magnetic cu reglare electronica a intensitatii si frana de siguranta Echipat cu parghie de siguranta pentru blocarea rapida a volantei Greutate volanta: 24 kg Greutatea maxima a utilizatorului este de 150 kg Computer cu ecran LCD, multicolorretro luminat Functii: timp, distanta, puls, calorii, viteza, kilometraj RPM, HRC si 12 programare de antrenament Sistem Bluetooth va permite sa va bucurati de cele mai motivante si mai distractive aplicatii in timpul antrenamentului.
  • Include aplicatia iConsole + cu harti, instructiuni, planuri de fitness si date de antrenament.
  • Compatibil cu aplicatia Kinomap Fitness App (abonamentul nu este inclus) Receptor wireless integrat si cardio inclus.
  • Scaun in doua tonuri cu ajustare verticala si orizontala micrometrica Reglarea verticala a ghidonului si ajustarea orizontala micrometrica cu suport dublu Distanta pedala / sa 78 cm, max 95,5 cm Ghidaj de reglare micrometrica verticala si orizontala Inaltimea reglabila a ghidonului min. 96,5 cm, max. 108 cm Distanta pana la sa min 35 cm, max 50 cm Reglarea intensitatii pe 32 nivele Caracteristici: Roti de transport Da Pedala se poate adapta pentru orice tip de incaltaminte sport Bicicleta este acoperita cu vopsea cu rezistenta ridicata impotriva zgarieturilor si a urmelor de uzura Pedale cu eliberare rapida si fixare rapida – SPD Greutatea produsului este de 59 kg Dimensiunile produsului 1210 X 530 X 1150 mm Greutatea produsului ambalat 62 kg Dimensiunile ambalajului 1010 x 230 x 850 mm Certificari CE-ROHS-EN957..
3,649.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AvantajeTonifierea muschilor inferiori ai corpului pierderea rapida a greutatii si dezvoltarea rezistentei cardiace respiratorii
Date tehnice
Greutate volanta24 kg
FunctiiTimp distanta puls calorii viteza kilometraj
Caracteristici

Reduceri biciclete fitness

Categorii Toorx

Branduri biciclete fitness

Bicicleta de spinning Toorx srx-300

Bicicleta de spinning Toorx srx-300

3,649.00 Lei

Cautari frecvente