Cuier gl ivan fag

Cuier gl ivan fag

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier,crom/fag, IVAN este construit cu atentie marita la detalii din crom in combinatie cu elemente decorative din lemn natural de fag, punandu-ne la dispozitie un suport interesant si in acelasi timp modern dearanjare a hainelor, a camasilor sau a altor accesorii precum palarii sau sepci.
  • Cuierul este un model elegant din lemn de fag 100 % natural, fiind creat si cu scopul de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur intr-un mod clasic, lemnul fiind mereu la moda, cuierul putand fi asezat pe hol, in birouri sau in orice alta camera din casa ori in hoteluri.
  • Fiind realizat din materiale usoare, acesta ne prezinta o greutate de doar 4,7 kg, greitate care face posibila mutarea lui oriunde in casa fara efort.
  • Datorita dimensiunilor si a greutatii reduse, cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat dintr-un amestec de lemn natural de fag cu crom Creat din material rezistent si cu aspect inedit O alegere armonioasa pentru asezarea in mod ordonat a hainelor Ideal pentru a se asorta cu celelalte piese de mobilier Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 48 cm Lungime : 28 cm Inaltime :118 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
127.65 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat dintrun amestec de lemn natural de fag cu crom
Latime48 cm
Lungime28 cm
Inaltime118 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier gl ivan fag

Cuier gl ivan fag

127.65 Lei

Cautari frecvente