Cuier, metal/lemn/marmură, gl jimy

Cuier, metal/lemn/marmură, gl jimy

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, metal/lemn/marmură, JIMY este fabricat din metal in combinatie cu elemente decorative din lemn si marmura eleganta, punandu-ne la dispozitie o modalitate interesanta si moderna dearanjare a hainelor, cu suporturi speciale de ordonare a palariilor, a specilor sau a altor accesorii.
  • Cuierul este un model elegant din lemn fiind creat si cu scopul de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur intr-un mod avangardist, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in orice alta camera din casa ori in hoteluri.
  • Fiind realizat din materiale grele, acesta prezinta o greutate de 9,8 kg.
  • Datorita dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usilor.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat din metal in combinatie cu lemn si marmura Creat din material rezistent si prezentand spatii speciale pentru asezarea ordonata a accesoriilor O alegere perfecta pentru asezarea in mod ordonat a hainelor Ideal pentru aranjarea palariilor, esarfelor si a sepcilor intr-o maniera moderna si in acelasi timp practica Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 38 cm Lungime : cm Inaltime :180 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
197.80 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din metal in combinatie cu lemn si marmura
Latime38 cm
LungimeCm
Inaltime180 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, metal/lemn/marmură, gl jimy

Cuier, metal/lemn/marmură, gl jimy

197.80 Lei

Cautari frecvente